Rólunk írták!

Kezdő tanfolyamon vettem részt és nagy megelégedésemre elmondhatom,hogy kitűnő hangulatban,családias légkörben laikusok számára is érthető módon zajlott az oktatás (amit nem mindenhol lehet elmondani)Magas szintű pedagógiai szakértelemmel.Mivel a gépem még új javítást nem igényel,de viszont a táv segítséget már igénybe vettem ami kitűnően működött.
                                        János
--------------------------------------
Munkám során több mint 20 éve használtam számítógépet. Előbb csak Wordöt és Excelt használtam, majd az internetet is. Ezen a tanfolyamon azonban nagyon sok a használatot megkönnyítő, gyorsító új ismeretet szereztem, amelyek lényegesen megkönnyítik a számítógép használatát.
Bátran javaslom mindenkinek ezeknek az új ismereteknek elsajátítását a tanfolyam keretein belül.
                                  Lajos
----------------------------------
Nagy örömömre a PcHáziorvosnál a számítógép tanfolyamon azt kaptam, amit a tanárképző főiskolán tanultam, amit a tanárok kérnek a felnőttképzésben résztvevő oktatóktól, nagy türelmet, szakértelmet, segítőkészséget. Jómagam 70 évesen ültem a számítógép elé, ahol sok-sok mindent sikerült megtanulnom az oktatóktól, akik készségesen, közérthetően feleltek a kérdéseimre, gyakorlatban mutatták meg a számítógép használatát.

                       Aszódi Gábor

-----------------------------------

Én a mai világban ilyet nem pipáltam ! Minden pontos és preciz. Nem holmi almanach keresgélés, hanem minden a fejben és követhetetlen gyorsasággal. Na és közben a megszívlelendő javaslatok, figyelem felhívások, hogy mit és hogyan. A megígért, megajánlott produktum 100 % - os teljesítése. A gépem megújult és hihetetlen gyors. Mindez megfizethető áron. Csak javasolni tudom és fogom is az ismeretségi körömben. Köszönöm T. R.                      

                                       Gyula

----------------------------------

Preciz, gyors, korrekt, megbízható csak ajánlani tudom!! Örülök, hogy megismerhettem. Az biztos ezentúl koklerekkel nem foglalkozom a gépem javítását csak vele fogom végeztetni.

                                      Attila

----------------------------------

Pontos, gyors szakszerű hozzáértésével mindig tökéletesen kijavítja számítógépem problémáit. Csak ajánlani tudom mindenkinek, és ezer hála mindenért! :)

                                        Viki

----------------------------------

Hihetetlen!
Precíz, szakszerű kiszolgálásban volt részem a számítógépem karbantartásakor. Ráadásul: a használatra vonatkozóan továbbképzésben is részesültem, ami egyértelmű és érthető volt, és még a távsegítség lehetőségét is megkaptam.
Minden szolgáltatásnak ilyennek kellene lennie, ez már a jövő színvonala.
Mindenkinek ajánlom!!!

                             Edit

----------------------------------

Régi jól bevált háziorvosom sok év óta tökéletesen karbantartja a számítógépeimet. Mindig ellát hasznos tanácsokkal, ha szükséges távsegítség útján is pillanatok alatt érkezik a segítség. Még soha nem hagytak cserben a gépeim, köszönhetően a szakszerű karbantartásoknak.

                             Karcsi

-----------------------------------

Szuper gyors és megbízható!!!!

Köszönöm!!!


                        Luxy

Számítógép, pc, notebook, netbook, laptop, leptop, informatikai képzés számítógép képzés, informatikai oktatás, számítógép oktatás, Számítógép javítás, szerviz, javítás Számítógép karbantartás, pc doktor, pchaziorvos
Tudásbázis
2014.10.29 10:36

Alaplapok méretszabványai

A különböző céllal készült alaplapok mérete között jelentős eltérések lehetnek, hiszen nem mindegy, hogy egy alacsony fogyasztású beágyazott rendszerről vagy egy teljesítményorientált, több processzort tartalmazó szerverről van szó. Az alapterület leginkább a bővíthetőség szempontjából meghatározó, legyen szó a PCI-PCIe sínek vagy akár a memóriafoglalatok számáról. Az alaplap alapvetően befolyásolja a számítógépház méretét. Ez súlyos kompatibilitási problémák forrása lehet, ezért egy új rendszer építésénél vagy az aktuális konfiguráció frissítésénél érdemes körültekintően eljárni.

(forrás: Wikipedia)
(forrás: Wikipedia) [+]

Napjainkban az asztali számítógépek jelentős része emelkedő tornasorban Nano-ITX, Mini-ITX, microATX és ATX szabványú alaplapokkal szerelt, de az idők folyamán ennél lényegesen több kategória bukkant fel a kínálatban. Ezek közül a lényegesebbeket az alábbi táblázat részletezi.

Szabvány Méret (mm) Méret (hüvelyk) Származás Évszám
Pico-ITX 100 x 72 3,9 x 2,8 VIA 2007
Nano-ITX 120 x 120 4,7 x 4,7 VIA 2003
Mini-ITX 170 x 170 6,7 x 6,7 VIA 2001
flexATX 229 x 191 9,0 x 7,5 Intel 1999
DTX 200 x 244 8 x 9,6 AMD 2007
microATX 244 x 244 9,6 x 9,6 - 1997
ATX 305 x 244 12 x 9,6 Intel 1995
BTX 325 x 267 12,8 x 10,5 Intel 2004
EATX 305 x 330 12 x 13 - -
HPTX 345 x 381 13,6 x 15 EVGA 2008
WTX 356 x 425 14 x 14,75 Intel 1998

(forrás: Wikipedia) [+]

Forrás: Prohardver

Honlap készítés