Rólunk írták!

Kezdő tanfolyamon vettem részt és nagy megelégedésemre elmondhatom,hogy kitűnő hangulatban,családias légkörben laikusok számára is érthető módon zajlott az oktatás (amit nem mindenhol lehet elmondani)Magas szintű pedagógiai szakértelemmel.Mivel a gépem még új javítást nem igényel,de viszont a táv segítséget már igénybe vettem ami kitűnően működött.
                                        János
--------------------------------------
Munkám során több mint 20 éve használtam számítógépet. Előbb csak Wordöt és Excelt használtam, majd az internetet is. Ezen a tanfolyamon azonban nagyon sok a használatot megkönnyítő, gyorsító új ismeretet szereztem, amelyek lényegesen megkönnyítik a számítógép használatát.
Bátran javaslom mindenkinek ezeknek az új ismereteknek elsajátítását a tanfolyam keretein belül.
                                  Lajos
----------------------------------
Nagy örömömre a PcHáziorvosnál a számítógép tanfolyamon azt kaptam, amit a tanárképző főiskolán tanultam, amit a tanárok kérnek a felnőttképzésben résztvevő oktatóktól, nagy türelmet, szakértelmet, segítőkészséget. Jómagam 70 évesen ültem a számítógép elé, ahol sok-sok mindent sikerült megtanulnom az oktatóktól, akik készségesen, közérthetően feleltek a kérdéseimre, gyakorlatban mutatták meg a számítógép használatát.

                       Aszódi Gábor

-----------------------------------

Én a mai világban ilyet nem pipáltam ! Minden pontos és preciz. Nem holmi almanach keresgélés, hanem minden a fejben és követhetetlen gyorsasággal. Na és közben a megszívlelendő javaslatok, figyelem felhívások, hogy mit és hogyan. A megígért, megajánlott produktum 100 % - os teljesítése. A gépem megújult és hihetetlen gyors. Mindez megfizethető áron. Csak javasolni tudom és fogom is az ismeretségi körömben. Köszönöm T. R.                      

                                       Gyula

----------------------------------

Preciz, gyors, korrekt, megbízható csak ajánlani tudom!! Örülök, hogy megismerhettem. Az biztos ezentúl koklerekkel nem foglalkozom a gépem javítását csak vele fogom végeztetni.

                                      Attila

----------------------------------

Pontos, gyors szakszerű hozzáértésével mindig tökéletesen kijavítja számítógépem problémáit. Csak ajánlani tudom mindenkinek, és ezer hála mindenért! :)

                                        Viki

----------------------------------

Hihetetlen!
Precíz, szakszerű kiszolgálásban volt részem a számítógépem karbantartásakor. Ráadásul: a használatra vonatkozóan továbbképzésben is részesültem, ami egyértelmű és érthető volt, és még a távsegítség lehetőségét is megkaptam.
Minden szolgáltatásnak ilyennek kellene lennie, ez már a jövő színvonala.
Mindenkinek ajánlom!!!

                             Edit

----------------------------------

Régi jól bevált háziorvosom sok év óta tökéletesen karbantartja a számítógépeimet. Mindig ellát hasznos tanácsokkal, ha szükséges távsegítség útján is pillanatok alatt érkezik a segítség. Még soha nem hagytak cserben a gépeim, köszönhetően a szakszerű karbantartásoknak.

                             Karcsi

-----------------------------------

Szuper gyors és megbízható!!!!

Köszönöm!!!


                        Luxy

Számítógép, pc, notebook, netbook, laptop, leptop, informatikai képzés számítógép képzés, informatikai oktatás, számítógép oktatás, Számítógép javítás, szerviz, javítás Számítógép karbantartás, pc doktor, pchaziorvos
Tudásbázis
2014.10.29 14:54

CPU (processzor)

A CPU (Central Processing Unit) legegyszerűbben processzornak hívják, a készülék „agyát” képviseli. Központi feldolgozó illetve végrehajtó eszköz, amely az utasításokat hajtja végre. Asztali számítógéptől kezdve a mobil és táblagépeken át mindegyik eszközben megtalálható, csak a kialakítása és teljesítménye eltérő.

Mi az a cache?

 

A merevlemezek esetében itt is megtalálható a gyorsítótár (cache) ami a rendszermemória elérését segíti. A modern processzor elengedhetetlen részét képzi és általában két részből áll, egy kisebb és gyorsabb első szintű (L1) illetve egy nagyobb másodszintű (L2).

Mi az órajel (MHz, GHz)?

 

Nehéz úgy megfogalmazni, hogy az egy átlag felhasználónak is érthető legyen, de megpróbálom. Az órajel a processzor feldolgozási ütemét meghatározó sebesség tényező. A kialakított ütemben végzi el a soron következő feladatot, ami minél nagyobb annál több, ezáltal gyorsabb. Természetesen rengeteg egyéb tényező befolyásolja a feldolgozást, így egy lassabb folyamat elvégzéséig új feldolgozás nem indulhat (ezt különböző segédmegoldásokkal küszöbölik ki). Egy utasítás végrehajtása több órajelciklust is igénybe vehet.

Milyen processzortípusok léteznek?

Talán a leghíresebb két gyártó az Intel és AMD közülük is inkább az előbbi terjedt el a személyi számítógépeknél. Manapság már a többmagos processzorok dominálnak és egyben lényegesen nagyobb teljesítményre képesek. Jelenleg a Core i7 típus a csúcskategória, de egy i5 vagy i3 is megfelelő teljesítményt nyújtanak (felhasználástól függően).

Mi a különbség a Core i3 – i5 – i7 között?

Core i7: Foglalat típusától függően 4 mag/8 szál illetve 6 mag/12 szál

Core i5: 4 magos

Core i3: Foglalat típusától függően 2 mag/2 szál illetve 2 mag/4 szál

Core 2 Duo: 2 magos

Minél több mag, minél több szálon üzemel, annál gyorsabb „nagyobb” teljesítményre képes.

A leírtak a teljesség igénye nélkül értendőek, mivel egy CPU nagyon összetett így röviden bemutatni szinte lehetetlen. További információk itt olvasható.

Honlap készítés