Rólunk írták!

Kezdő tanfolyamon vettem részt és nagy megelégedésemre elmondhatom,hogy kitűnő hangulatban,családias légkörben laikusok számára is érthető módon zajlott az oktatás (amit nem mindenhol lehet elmondani)Magas szintű pedagógiai szakértelemmel.Mivel a gépem még új javítást nem igényel,de viszont a táv segítséget már igénybe vettem ami kitűnően működött.
                                        János
--------------------------------------
Munkám során több mint 20 éve használtam számítógépet. Előbb csak Wordöt és Excelt használtam, majd az internetet is. Ezen a tanfolyamon azonban nagyon sok a használatot megkönnyítő, gyorsító új ismeretet szereztem, amelyek lényegesen megkönnyítik a számítógép használatát.
Bátran javaslom mindenkinek ezeknek az új ismereteknek elsajátítását a tanfolyam keretein belül.
                                  Lajos
----------------------------------
Nagy örömömre a PcHáziorvosnál a számítógép tanfolyamon azt kaptam, amit a tanárképző főiskolán tanultam, amit a tanárok kérnek a felnőttképzésben résztvevő oktatóktól, nagy türelmet, szakértelmet, segítőkészséget. Jómagam 70 évesen ültem a számítógép elé, ahol sok-sok mindent sikerült megtanulnom az oktatóktól, akik készségesen, közérthetően feleltek a kérdéseimre, gyakorlatban mutatták meg a számítógép használatát.

                       Aszódi Gábor

-----------------------------------

Én a mai világban ilyet nem pipáltam ! Minden pontos és preciz. Nem holmi almanach keresgélés, hanem minden a fejben és követhetetlen gyorsasággal. Na és közben a megszívlelendő javaslatok, figyelem felhívások, hogy mit és hogyan. A megígért, megajánlott produktum 100 % - os teljesítése. A gépem megújult és hihetetlen gyors. Mindez megfizethető áron. Csak javasolni tudom és fogom is az ismeretségi körömben. Köszönöm T. R.                      

                                       Gyula

----------------------------------

Preciz, gyors, korrekt, megbízható csak ajánlani tudom!! Örülök, hogy megismerhettem. Az biztos ezentúl koklerekkel nem foglalkozom a gépem javítását csak vele fogom végeztetni.

                                      Attila

----------------------------------

Pontos, gyors szakszerű hozzáértésével mindig tökéletesen kijavítja számítógépem problémáit. Csak ajánlani tudom mindenkinek, és ezer hála mindenért! :)

                                        Viki

----------------------------------

Hihetetlen!
Precíz, szakszerű kiszolgálásban volt részem a számítógépem karbantartásakor. Ráadásul: a használatra vonatkozóan továbbképzésben is részesültem, ami egyértelmű és érthető volt, és még a távsegítség lehetőségét is megkaptam.
Minden szolgáltatásnak ilyennek kellene lennie, ez már a jövő színvonala.
Mindenkinek ajánlom!!!

                             Edit

----------------------------------

Régi jól bevált háziorvosom sok év óta tökéletesen karbantartja a számítógépeimet. Mindig ellát hasznos tanácsokkal, ha szükséges távsegítség útján is pillanatok alatt érkezik a segítség. Még soha nem hagytak cserben a gépeim, köszönhetően a szakszerű karbantartásoknak.

                             Karcsi

-----------------------------------

Szuper gyors és megbízható!!!!

Köszönöm!!!


                        Luxy

Számítógép, pc, notebook, netbook, laptop, leptop, informatikai képzés számítógép képzés, informatikai oktatás, számítógép oktatás, Számítógép javítás, szerviz, javítás Számítógép karbantartás, pc doktor, pchaziorvos

Fórum


Rólunk írták!
prev
12
next
(33.) András
2020.07.24 11:08
Nagyon jókor jött a gyors segítség, köszönöm.
(32.) Kozma Emília Edit
2020.04.18 12:48
Nagyon köszönjük a gyors és profi segítséget. Szerencsére azt mondhatjuk, hogy ezt már megszoktuk. Ajánljuk mindenkinek!

Lia
(31.) Szabados Ágnes
2020.03.17 17:34
Korrekt és gyors. Ismeretlenül bizalmat kaptam tőle, hogy csak két nappal később tudtam a munkadíjat kifizetni. Köszönöm! :)
(30.) Sütő Lajosné
2019.12.05 18:28
Köszönöm, hogy az aktuális karbantartás időpontjáról értesített és figyelemmel kíséri mert én biztosan megfeledkeznék róla.

A gondoskodó pcháziorvos díjra javaslom.
Fiamnak és az Anyósának ajánlottam.
(29.) Kerekes Margit
2019.11.17 10:48
Nagyon nagy szakértelemmel és megbízhatóan javítja a gépeimet.Ha bármikor jelzem,hogy probléma adódott,nagyon gyorsan reagál és megoldja a gondot.Sok éve annak,hogy tart ez a munkakapcsolat.Nagyon szépen köszönöm.
(28.) Fekete Gita
2019.09.15 06:41
Elolvastam az előttem szólók írásait, tökéletesen egyet értek velük, mást nem nagyon tudok hozzátenni. Köszönöm a hozzáállást és segítséget.
(27.) Gizella
2019.08.27 06:16
Nagyon kedves, korrekt, megbizhato szakember es ami a legfontosabb nagyon erti a szakmajat. Elmondja, hogy mi a problema, hogyan lehet a legoptimalisabban orvosolni es a beteg gep eletre kell . Jo szivvel ajanlom mindenkinek! Koszonjuk
(26.) Somogyi Katalin
2019.06.26 14:43
Minden OK volt.
Amit nem tanultam meg, abban csak én vagyok hibás. A hiba az én készülékemben van, Richárd hozott anyagból dolgozik. Azért nagyon hasznos volt a tanácsadás, vírusírtás.
Köszönettel:
S. Katalin
(25.) Sütő Lajosné
2019.06.20 19:12
Örülök,hogy egymásra találtunk. Sok fontos dolgot
tanultam.Van akihez bizalommal fordulhatok, kérdéseimmel.Türelemmel elmagyarázott jó válaszokat kaptam, és természetesen jól működő
számító gépet.
Köszönöm. Sütő Éva
(24.) Kántor Sándor
2019.06.07 11:25
Azt tudtam, hogy becsületes, korrekt ember, mert már látásból ismertem, de hogy mivel foglalkozik, azt csak később tudtam meg. Aztán egy idő után a laptopom kezdett romlani, végül teljesen elromlott. Azon töprengtem kivel nézessem meg. Nem akartam Mekk-mesterhez elvinni. És felvettem Vele a kapcsolatot. A teljesen használhatatlan öreg gépemet ujjávarázsolta nagyon gyorsan. Türelemmel elmagyarázott mindent. Nagyon köszönöm segítségét, továbbra is számíthatok rá. Mindenkinek maximálisan tudom ajánlani.
(23.) Margit
2019.06.02 00:41
Szakszerű,precìz és megbìzható volt a májusra esedékes karbantartàs.Hosszú èvek óta csak a PC háziorvos tisztìtja,ha szüksèges,akkor javìtja mindkét gépemet.Maximàlisan meg vagyok elègedve a munkájával!Köszönöm.
(22.) Jakab Imre
2019.05.03 08:26
Először is a névről néhány szót. "PC HÁZIORVOS" Ugye az életben a háziorovosunk az akihez bizalommal fordulunk ha betegek vagyunk, és ez a bizalmivszony egy életen át tart.Egy idő után már szinte mindent tud rólunk az orvosunk.
Nos valahogy szerintem egy ilyen viszony kezd kialakulni az ügyfelek és a Pc háziorvos között ez ugyan csak saját tapsztalat de gondolom sokan vannak igy az ügyfelek közül. Szerintem az ilyen kapcsolatok miatt lehet azt mondani, hogy vannak még becsületes emberek akiknek nem az a célja, hogy gyorsan meggazdagodjonak, hanem az emberek segitése vagy inkább azt mondom szolgálata. Köszönöm.
(21.) József
2019.04.28 12:58
Megbizható.Rendbe tartja a számitógépemet.Lehet rá számítani.Merem ajánlani.
(20.) Jezsik Sándor
2019.04.19 03:17
Alapos preciz pontos munka csak ájálani tudom másoknak.
(19.) Farkas Ildikó
2019.03.13 16:06
Gyorsaság,pontosság,segítőkészség...
Köszönöm

Ildikó
(18.) józsi
2019.03.09 16:15
Csak ismételni tudom magas szaktudását, de az emberi hozzáállása sem kisebb.
(17.) Zsuzsi
2019.03.07 19:16
Pontos, precíz, nem èl vissza tudatlanságommal, tehát megbîzható. Köszönöm mègegyszer munkáját. Zsuzsi
(16.) Serfözö Judit
2019.03.03 17:33
Precíz,és pontos volt az érkezés,és a kiszolgálás.Minden a legnagyobb rendben.
(15.) Vizvári Csaba
2019.03.01 09:51
Amellett hogy a gépemet sikerült rendbe tennie sok, eddig nem ismert technikát is tanultam.
(14.) józsi
2019.02.25 11:52
Minden problémámat segít megoldani nagy szakmai

Kedves neve:
E-mail
Kérem, ossza meg velünk észrevételeit, tapasztalatait illetve ajánlana-e másoknak.
Honlap készítés