Rólunk írták!

Kezdő tanfolyamon vettem részt és nagy megelégedésemre elmondhatom,hogy kitűnő hangulatban,családias légkörben laikusok számára is érthető módon zajlott az oktatás (amit nem mindenhol lehet elmondani)Magas szintű pedagógiai szakértelemmel.Mivel a gépem még új javítást nem igényel,de viszont a táv segítséget már igénybe vettem ami kitűnően működött.
                                        János
--------------------------------------
Munkám során több mint 20 éve használtam számítógépet. Előbb csak Wordöt és Excelt használtam, majd az internetet is. Ezen a tanfolyamon azonban nagyon sok a használatot megkönnyítő, gyorsító új ismeretet szereztem, amelyek lényegesen megkönnyítik a számítógép használatát.
Bátran javaslom mindenkinek ezeknek az új ismereteknek elsajátítását a tanfolyam keretein belül.
                                  Lajos
----------------------------------
Nagy örömömre a PcHáziorvosnál a számítógép tanfolyamon azt kaptam, amit a tanárképző főiskolán tanultam, amit a tanárok kérnek a felnőttképzésben résztvevő oktatóktól, nagy türelmet, szakértelmet, segítőkészséget. Jómagam 70 évesen ültem a számítógép elé, ahol sok-sok mindent sikerült megtanulnom az oktatóktól, akik készségesen, közérthetően feleltek a kérdéseimre, gyakorlatban mutatták meg a számítógép használatát.

                       Aszódi Gábor

-----------------------------------

Én a mai világban ilyet nem pipáltam ! Minden pontos és preciz. Nem holmi almanach keresgélés, hanem minden a fejben és követhetetlen gyorsasággal. Na és közben a megszívlelendő javaslatok, figyelem felhívások, hogy mit és hogyan. A megígért, megajánlott produktum 100 % - os teljesítése. A gépem megújult és hihetetlen gyors. Mindez megfizethető áron. Csak javasolni tudom és fogom is az ismeretségi körömben. Köszönöm T. R.                      

                                       Gyula

----------------------------------

Preciz, gyors, korrekt, megbízható csak ajánlani tudom!! Örülök, hogy megismerhettem. Az biztos ezentúl koklerekkel nem foglalkozom a gépem javítását csak vele fogom végeztetni.

                                      Attila

----------------------------------

Pontos, gyors szakszerű hozzáértésével mindig tökéletesen kijavítja számítógépem problémáit. Csak ajánlani tudom mindenkinek, és ezer hála mindenért! :)

                                        Viki

----------------------------------

Hihetetlen!
Precíz, szakszerű kiszolgálásban volt részem a számítógépem karbantartásakor. Ráadásul: a használatra vonatkozóan továbbképzésben is részesültem, ami egyértelmű és érthető volt, és még a távsegítség lehetőségét is megkaptam.
Minden szolgáltatásnak ilyennek kellene lennie, ez már a jövő színvonala.
Mindenkinek ajánlom!!!

                             Edit

----------------------------------

Régi jól bevált háziorvosom sok év óta tökéletesen karbantartja a számítógépeimet. Mindig ellát hasznos tanácsokkal, ha szükséges távsegítség útján is pillanatok alatt érkezik a segítség. Még soha nem hagytak cserben a gépeim, köszönhetően a szakszerű karbantartásoknak.

                             Karcsi

-----------------------------------

Szuper gyors és megbízható!!!!

Köszönöm!!!


                        Luxy

Számítógép, pc, notebook, netbook, laptop, leptop, informatikai képzés számítógép képzés, informatikai oktatás, számítógép oktatás, Számítógép javítás, szerviz, javítás Számítógép karbantartás, pc doktor, pchaziorvos

Tartalmak letöltése számítógépre, telefonra és táblagépre

Zenéit, fényképeit és fájljait töltse le automatikusan a számítógépére, telefonjára vagy táblagépére – még akkor is, ha Android telefonja vagy táblagépe, iPhone vagy iPad készüléke van. A Windows 10 Útitárs alkalmazásával megadhat olyan beállításokat, amelyekkel a tartalmak kábelek nélkül is minden eszközéről elérhetők lesznek.

Nyissa meg az Útitárs alkalmazást a Start menü Windows billentyű
      > Minden alkalmazás nézetében, vagy a tálca keresőmezőjében keressen rá az Útitárs kifejezésre.

Telefon vagy táblagép kiválasztása az Útitárs alkalmazásban

Minden eszközén elérheti a tartalmakat

A beállítás után a következőket fogja elérni számítógépén, telefonján és táblagépén:

Fényképek. A OneDrive alkalmazás fényképfeltöltési funkciója révén a telefonnal vagy a táblagéppel készített fényképek automatikusan megjelennek a Windows 10 rendszerű számítógép Fényképek alkalmazásában.

Zene. Mentse zenei fájljait a OneDrive-ra, és játssza le őket ingyenesen bárhol.

Jegyzetek és Office-dokumentumok. Készítsen jegyzetet a számítógépén, telefonján vagy táblagépén a OneNote-ban, és a jegyzet minden eszközén szinkronizálódik. Ugyanez érvényes az Office-dokumentumokra is: nem kell áthelyezni vagy később módosítani a fájlokat.

Mindenhol működő alkalmazások

Az Útitársból azt is megtudhatja, hogyan állítsa be az eszközein működő más alkalmazásokat is:

Outlook. Az Outlook alkalmazással Androidos telefonján és a táblagépén, iPhone-ján vagy iPadjén is megtekintheti a különböző fiókjaiban tárolt leveleit, naptárait, névjegyeit és fájljait.

Skype. Indítson ingyenes videohívásokat és küldjön ingyenes üzeneteket Wi-Fi kapcsolaton keresztül.

Forrás: Microsoft.com

Honlap készítés