Rólunk írták!

Kezdő tanfolyamon vettem részt és nagy megelégedésemre elmondhatom,hogy kitűnő hangulatban,családias légkörben laikusok számára is érthető módon zajlott az oktatás (amit nem mindenhol lehet elmondani)Magas szintű pedagógiai szakértelemmel.Mivel a gépem még új javítást nem igényel,de viszont a táv segítséget már igénybe vettem ami kitűnően működött.
                                        János
--------------------------------------
Munkám során több mint 20 éve használtam számítógépet. Előbb csak Wordöt és Excelt használtam, majd az internetet is. Ezen a tanfolyamon azonban nagyon sok a használatot megkönnyítő, gyorsító új ismeretet szereztem, amelyek lényegesen megkönnyítik a számítógép használatát.
Bátran javaslom mindenkinek ezeknek az új ismereteknek elsajátítását a tanfolyam keretein belül.
                                  Lajos
----------------------------------
Nagy örömömre a PcHáziorvosnál a számítógép tanfolyamon azt kaptam, amit a tanárképző főiskolán tanultam, amit a tanárok kérnek a felnőttképzésben résztvevő oktatóktól, nagy türelmet, szakértelmet, segítőkészséget. Jómagam 70 évesen ültem a számítógép elé, ahol sok-sok mindent sikerült megtanulnom az oktatóktól, akik készségesen, közérthetően feleltek a kérdéseimre, gyakorlatban mutatták meg a számítógép használatát.

                       Aszódi Gábor

-----------------------------------

Én a mai világban ilyet nem pipáltam ! Minden pontos és preciz. Nem holmi almanach keresgélés, hanem minden a fejben és követhetetlen gyorsasággal. Na és közben a megszívlelendő javaslatok, figyelem felhívások, hogy mit és hogyan. A megígért, megajánlott produktum 100 % - os teljesítése. A gépem megújult és hihetetlen gyors. Mindez megfizethető áron. Csak javasolni tudom és fogom is az ismeretségi körömben. Köszönöm T. R.                      

                                       Gyula

----------------------------------

Preciz, gyors, korrekt, megbízható csak ajánlani tudom!! Örülök, hogy megismerhettem. Az biztos ezentúl koklerekkel nem foglalkozom a gépem javítását csak vele fogom végeztetni.

                                      Attila

----------------------------------

Pontos, gyors szakszerű hozzáértésével mindig tökéletesen kijavítja számítógépem problémáit. Csak ajánlani tudom mindenkinek, és ezer hála mindenért! :)

                                        Viki

----------------------------------

Hihetetlen!
Precíz, szakszerű kiszolgálásban volt részem a számítógépem karbantartásakor. Ráadásul: a használatra vonatkozóan továbbképzésben is részesültem, ami egyértelmű és érthető volt, és még a távsegítség lehetőségét is megkaptam.
Minden szolgáltatásnak ilyennek kellene lennie, ez már a jövő színvonala.
Mindenkinek ajánlom!!!

                             Edit

----------------------------------

Régi jól bevált háziorvosom sok év óta tökéletesen karbantartja a számítógépeimet. Mindig ellát hasznos tanácsokkal, ha szükséges távsegítség útján is pillanatok alatt érkezik a segítség. Még soha nem hagytak cserben a gépeim, köszönhetően a szakszerű karbantartásoknak.

                             Karcsi

-----------------------------------

Szuper gyors és megbízható!!!!

Köszönöm!!!


                        Luxy

Számítógép, pc, notebook, netbook, laptop, leptop, informatikai képzés számítógép képzés, informatikai oktatás, számítógép oktatás, Számítógép javítás, szerviz, javítás Számítógép karbantartás, pc doktor, pchaziorvos

Újdonságok a Fájlkezelőben

Mint sok más dolog az életben, a Fájlkezelő is jobb lesz az idő múlásával. Az új fájlkezelési funkciók kipróbálásához nyissa meg a Fájlkezelőt a tálcáról vagy a Start menüből, vagy a Windows billentyű Windows embléma
    + E billentyűkombinációval.

A Fájlkezelő ikonja a tálcán

Íme, az érdekesebb változtatások közül néhány:

 • A OneDrive beépült a Fájlkezelőbe. A Windows 10-es OneDrive-funkciókat aOneDrive a számítógépen című témakör ismerteti.

 • A Fájlkezelő a Gyors elérés nézetben nyílik meg. Ez a nézet a gyakran használt mappákat és a legutóbb megnyitott fájlokat tartalmazza, így nem szükséges jó pár mappát végigtallózni a megkeresésükhöz. Ebbe a nézetbe a kedvenc mappák is kitűzhetők, hogy mindig kéznél legyenek. További információkat a Kitűzés, eltávolítás és testreszabás a Gyors elérésben című témakörben talál.

  A Fájlkezelő Gyors elérés nézete

 • Mostantól közvetlenül a Fájlkezelőből lehet fájlokat és fényképeket megosztani az erre szolgáló alkalmazásokkal. Jelölje ki a megosztani kívánt fájlokat, lépjen aMegosztás lapra, kattintson vagy koppintson a Megosztás gombra, és válasszon egy alkalmazást. A megosztási lehetőségekről a Fájlok megosztása a Fájlkezelőben című témakör ír részletesen.

Ha Windows 7-ről frissített Windows 10-re, néhány további különbséget is észrevehet:

 • A Számítógép mappa neve Ez a gép lett, és alapértelmezés szerint már nem jelenik meg az asztalon. A Sajátgép mostantól Ez a gép című témakörből megtudhatja, hogyan veheti fel az Ez a gép mappát az asztalra vagy a Start menübe.

 • Ezenkívül a könyvtárak sem jelennek meg alapértelmezés szerint a Fájlkezelőben. Ha fel szeretné venni őket a bal oldali ablaktáblába, válassza a Nézet lapon aNavigációs ablak > Könyvtárak megjelenítése parancsot.

  Könyvtárak megjelenítése

Egyéb fájlműveletekkel kapcsolatos információkat keres? Figyelmébe ajánljuk az online súgó Fájlkezelővel és OneDrive-val kapcsolatos témaköreit.

Forrás: Microsoft.com

Honlap készítés