Rólunk írták!

Kezdő tanfolyamon vettem részt és nagy megelégedésemre elmondhatom,hogy kitűnő hangulatban,családias légkörben laikusok számára is érthető módon zajlott az oktatás (amit nem mindenhol lehet elmondani)Magas szintű pedagógiai szakértelemmel.Mivel a gépem még új javítást nem igényel,de viszont a táv segítséget már igénybe vettem ami kitűnően működött.
                                        János
--------------------------------------
Munkám során több mint 20 éve használtam számítógépet. Előbb csak Wordöt és Excelt használtam, majd az internetet is. Ezen a tanfolyamon azonban nagyon sok a használatot megkönnyítő, gyorsító új ismeretet szereztem, amelyek lényegesen megkönnyítik a számítógép használatát.
Bátran javaslom mindenkinek ezeknek az új ismereteknek elsajátítását a tanfolyam keretein belül.
                                  Lajos
----------------------------------
Nagy örömömre a PcHáziorvosnál a számítógép tanfolyamon azt kaptam, amit a tanárképző főiskolán tanultam, amit a tanárok kérnek a felnőttképzésben résztvevő oktatóktól, nagy türelmet, szakértelmet, segítőkészséget. Jómagam 70 évesen ültem a számítógép elé, ahol sok-sok mindent sikerült megtanulnom az oktatóktól, akik készségesen, közérthetően feleltek a kérdéseimre, gyakorlatban mutatták meg a számítógép használatát.

                       Aszódi Gábor

-----------------------------------

Én a mai világban ilyet nem pipáltam ! Minden pontos és preciz. Nem holmi almanach keresgélés, hanem minden a fejben és követhetetlen gyorsasággal. Na és közben a megszívlelendő javaslatok, figyelem felhívások, hogy mit és hogyan. A megígért, megajánlott produktum 100 % - os teljesítése. A gépem megújult és hihetetlen gyors. Mindez megfizethető áron. Csak javasolni tudom és fogom is az ismeretségi körömben. Köszönöm T. R.                      

                                       Gyula

----------------------------------

Preciz, gyors, korrekt, megbízható csak ajánlani tudom!! Örülök, hogy megismerhettem. Az biztos ezentúl koklerekkel nem foglalkozom a gépem javítását csak vele fogom végeztetni.

                                      Attila

----------------------------------

Pontos, gyors szakszerű hozzáértésével mindig tökéletesen kijavítja számítógépem problémáit. Csak ajánlani tudom mindenkinek, és ezer hála mindenért! :)

                                        Viki

----------------------------------

Hihetetlen!
Precíz, szakszerű kiszolgálásban volt részem a számítógépem karbantartásakor. Ráadásul: a használatra vonatkozóan továbbképzésben is részesültem, ami egyértelmű és érthető volt, és még a távsegítség lehetőségét is megkaptam.
Minden szolgáltatásnak ilyennek kellene lennie, ez már a jövő színvonala.
Mindenkinek ajánlom!!!

                             Edit

----------------------------------

Régi jól bevált háziorvosom sok év óta tökéletesen karbantartja a számítógépeimet. Mindig ellát hasznos tanácsokkal, ha szükséges távsegítség útján is pillanatok alatt érkezik a segítség. Még soha nem hagytak cserben a gépeim, köszönhetően a szakszerű karbantartásoknak.

                             Karcsi

-----------------------------------

Szuper gyors és megbízható!!!!

Köszönöm!!!


                        Luxy

Számítógép, pc, notebook, netbook, laptop, leptop, informatikai képzés számítógép képzés, informatikai oktatás, számítógép oktatás, Számítógép javítás, szerviz, javítás Számítógép karbantartás, pc doktor, pchaziorvos

Office-alkalmazások a Windows 10-ben

Igényei és az Ön által használt eszköz függvényében felmerülhet a kérdés, hogy az Office melyik verzióját használja a Windows 10-hez.

Asztali Office-alkalmazások

Ezek hagyományos programok, amelyek a mobilos verzióknál szélesebb körű funkciókat kínálnak. Ha összetettebb feladatokat is végez – akár munkában (számlázáshoz készít táblázatot), akár iskolában (beadandókat ír), akár szabadidejében (mondjuk egy garázsvásár szórólapjait készíti) –, az Office 2013 vagy az Office 2016 lesz az ideális választás. Az Office letöltése

Az asztali alkalmazásokról az Office 2013 rövid útmutatói nyújtanak részletes információt.

Office Mobile-alkalmazások

Az érintésre optimalizált, billentyűzet és egér nélkül is használható Office Mobile alkalmazások elsősorban táblagépekre és telefonokra készültek. A Word, az Excel és a PowerPoint a Áruházból tölthető le, a OneNote, a Posta és a Naptár alkalmazás pedig eleve telepítve van a Windows 10-re (tipp: a Start menüben vagy a keresőmezővel keresheti meg őket). Ezekben az asztali Office-alkalmazások funkcióinak csak egy része érhető el, de ideálisak az Office-fájlok olvasására, átnézésére és szerkesztésére.

Használatukról a rövid útmutatók nyújtanak részletesebb információt.

Ha nem tudja, hogy Office-verziója kompatibilis-e a Windows 10-zel, keressen rá aWindows Compatibility Center webhelyén.

Office-alkalmazások a Windowsban

Forrás: Microsoft.com

Honlap készítés