Rólunk írták!

Kezdő tanfolyamon vettem részt és nagy megelégedésemre elmondhatom,hogy kitűnő hangulatban,családias légkörben laikusok számára is érthető módon zajlott az oktatás (amit nem mindenhol lehet elmondani)Magas szintű pedagógiai szakértelemmel.Mivel a gépem még új javítást nem igényel,de viszont a táv segítséget már igénybe vettem ami kitűnően működött.
                                        János
--------------------------------------
Munkám során több mint 20 éve használtam számítógépet. Előbb csak Wordöt és Excelt használtam, majd az internetet is. Ezen a tanfolyamon azonban nagyon sok a használatot megkönnyítő, gyorsító új ismeretet szereztem, amelyek lényegesen megkönnyítik a számítógép használatát.
Bátran javaslom mindenkinek ezeknek az új ismereteknek elsajátítását a tanfolyam keretein belül.
                                  Lajos
----------------------------------
Nagy örömömre a PcHáziorvosnál a számítógép tanfolyamon azt kaptam, amit a tanárképző főiskolán tanultam, amit a tanárok kérnek a felnőttképzésben résztvevő oktatóktól, nagy türelmet, szakértelmet, segítőkészséget. Jómagam 70 évesen ültem a számítógép elé, ahol sok-sok mindent sikerült megtanulnom az oktatóktól, akik készségesen, közérthetően feleltek a kérdéseimre, gyakorlatban mutatták meg a számítógép használatát.

                       Aszódi Gábor

-----------------------------------

Én a mai világban ilyet nem pipáltam ! Minden pontos és preciz. Nem holmi almanach keresgélés, hanem minden a fejben és követhetetlen gyorsasággal. Na és közben a megszívlelendő javaslatok, figyelem felhívások, hogy mit és hogyan. A megígért, megajánlott produktum 100 % - os teljesítése. A gépem megújult és hihetetlen gyors. Mindez megfizethető áron. Csak javasolni tudom és fogom is az ismeretségi körömben. Köszönöm T. R.                      

                                       Gyula

----------------------------------

Preciz, gyors, korrekt, megbízható csak ajánlani tudom!! Örülök, hogy megismerhettem. Az biztos ezentúl koklerekkel nem foglalkozom a gépem javítását csak vele fogom végeztetni.

                                      Attila

----------------------------------

Pontos, gyors szakszerű hozzáértésével mindig tökéletesen kijavítja számítógépem problémáit. Csak ajánlani tudom mindenkinek, és ezer hála mindenért! :)

                                        Viki

----------------------------------

Hihetetlen!
Precíz, szakszerű kiszolgálásban volt részem a számítógépem karbantartásakor. Ráadásul: a használatra vonatkozóan továbbképzésben is részesültem, ami egyértelmű és érthető volt, és még a távsegítség lehetőségét is megkaptam.
Minden szolgáltatásnak ilyennek kellene lennie, ez már a jövő színvonala.
Mindenkinek ajánlom!!!

                             Edit

----------------------------------

Régi jól bevált háziorvosom sok év óta tökéletesen karbantartja a számítógépeimet. Mindig ellát hasznos tanácsokkal, ha szükséges távsegítség útján is pillanatok alatt érkezik a segítség. Még soha nem hagytak cserben a gépeim, köszönhetően a szakszerű karbantartásoknak.

                             Karcsi

-----------------------------------

Szuper gyors és megbízható!!!!

Köszönöm!!!


                        Luxy

Számítógép, pc, notebook, netbook, laptop, leptop, informatikai képzés számítógép képzés, informatikai oktatás, számítógép oktatás, Számítógép javítás, szerviz, javítás Számítógép karbantartás, pc doktor, pchaziorvos

Játsszon online Xbox konzolján

Örvendezhetnek a PC-s játékosok Az Xbox One-játékokat számítógépére is magával viheti. Most már bármikor, ha egy Xbox One-játékkal szeretne játszani, átjátszhatja konzoljáról.

1. A hardvereszközök ellenőrzése

Először győződjön meg arról, hogy a számítógép megfelel-e az átjátszás hardverkövetelményeinek. Legalább 1,5 GHz-es, többmagos processzor, legalább 4 GB RAM, valamint egy Xbox One konzol és vezérlő szükséges.

Átjátszáshoz a vezetékes Ethernet-kapcsolat a legmegfelelőbb. Ha lehetséges, hálózati kábellel csatlakoztassa a számítógépet és az Xbox One konzolt is az útválasztóhoz. Vezeték nélküli kapcsolat esetén 802.11 N vagy újabb vezeték nélküli hálózati adaptert használjon.

2. Az átjátszás bekapcsolása

Az Xbox One konzolon nyissa meg a Settings (Gépház) > Preferences (Beállítások) lapot. A System & App (Rendszer és alkalmazások) szakaszban válassza az Allow game streaming to other devices (beta) (A más eszközökre való átjátszás engedélyezése (bétaverzió)) elemet.

Ezután a SmartGlass Connections (SmartGlass-kapcsolatok) részben válassza a From any SmartGlass device (Bármely SmartGlass-eszközről) lehetőséget annak engedélyezéséhez, hogy bárki átjátszhasson játékokat, aki az otthoni hálózathoz csatlakozik. Ha az átjátszást csak néhány emberre szeretné korlátozni, válassza az Only from profiles signed in on this Xbox (Csak az ezen az Xbox konzolon bejelentkezett profilokkal) lehetőséget.

3. Csatlakozzon

Ellenőrizze, hogy az Xbox One be van-e kapcsolva, és hogy ugyanazzal a fiókkal van-e rá bejelentkezve, amelyiket a PC-jén használja. Ezután a PC-n válassza a Start A Start gomb ikonja > Xbox Xbox-embléma
     > Csatlakozás elemet, és a csatlakozáshoz válassza az Xbox konzolt. (A konzol nevét az Xbox One konzol Settings (Gépház) > System (Rendszer) menüpontjában találhatja meg.) Az Xbox alkalmazás automatikusan csatlakozni fog az Xbox One konzoljához, ha az be van kapcsolva.

A streamelés beállításainak képernyőképe

4. Kezdődhet a játék!

Ha már csatlakozott a konzolhoz, csatlakoztasson egy vezérlőt a PC-hez. Ezután válassza az Átjátszás elemet, és a játszani kívánt játékot. Megteheti azt is, hogy kiválaszt egy Xbox One-játékot bárhol az alkalmazásban, és a Lejátszás konzolról elemre kattint vagy koppint.

Ha problémát tapasztal egy játék átjátszása közben, itt talál további információkat.

Forrás: Microsoft.com

Honlap készítés