Rólunk írták!

Kezdő tanfolyamon vettem részt és nagy megelégedésemre elmondhatom,hogy kitűnő hangulatban,családias légkörben laikusok számára is érthető módon zajlott az oktatás (amit nem mindenhol lehet elmondani)Magas szintű pedagógiai szakértelemmel.Mivel a gépem még új javítást nem igényel,de viszont a táv segítséget már igénybe vettem ami kitűnően működött.
                                        János
--------------------------------------
Munkám során több mint 20 éve használtam számítógépet. Előbb csak Wordöt és Excelt használtam, majd az internetet is. Ezen a tanfolyamon azonban nagyon sok a használatot megkönnyítő, gyorsító új ismeretet szereztem, amelyek lényegesen megkönnyítik a számítógép használatát.
Bátran javaslom mindenkinek ezeknek az új ismereteknek elsajátítását a tanfolyam keretein belül.
                                  Lajos
----------------------------------
Nagy örömömre a PcHáziorvosnál a számítógép tanfolyamon azt kaptam, amit a tanárképző főiskolán tanultam, amit a tanárok kérnek a felnőttképzésben résztvevő oktatóktól, nagy türelmet, szakértelmet, segítőkészséget. Jómagam 70 évesen ültem a számítógép elé, ahol sok-sok mindent sikerült megtanulnom az oktatóktól, akik készségesen, közérthetően feleltek a kérdéseimre, gyakorlatban mutatták meg a számítógép használatát.

                       Aszódi Gábor

-----------------------------------

Én a mai világban ilyet nem pipáltam ! Minden pontos és preciz. Nem holmi almanach keresgélés, hanem minden a fejben és követhetetlen gyorsasággal. Na és közben a megszívlelendő javaslatok, figyelem felhívások, hogy mit és hogyan. A megígért, megajánlott produktum 100 % - os teljesítése. A gépem megújult és hihetetlen gyors. Mindez megfizethető áron. Csak javasolni tudom és fogom is az ismeretségi körömben. Köszönöm T. R.                      

                                       Gyula

----------------------------------

Preciz, gyors, korrekt, megbízható csak ajánlani tudom!! Örülök, hogy megismerhettem. Az biztos ezentúl koklerekkel nem foglalkozom a gépem javítását csak vele fogom végeztetni.

                                      Attila

----------------------------------

Pontos, gyors szakszerű hozzáértésével mindig tökéletesen kijavítja számítógépem problémáit. Csak ajánlani tudom mindenkinek, és ezer hála mindenért! :)

                                        Viki

----------------------------------

Hihetetlen!
Precíz, szakszerű kiszolgálásban volt részem a számítógépem karbantartásakor. Ráadásul: a használatra vonatkozóan továbbképzésben is részesültem, ami egyértelmű és érthető volt, és még a távsegítség lehetőségét is megkaptam.
Minden szolgáltatásnak ilyennek kellene lennie, ez már a jövő színvonala.
Mindenkinek ajánlom!!!

                             Edit

----------------------------------

Régi jól bevált háziorvosom sok év óta tökéletesen karbantartja a számítógépeimet. Mindig ellát hasznos tanácsokkal, ha szükséges távsegítség útján is pillanatok alatt érkezik a segítség. Még soha nem hagytak cserben a gépeim, köszönhetően a szakszerű karbantartásoknak.

                             Karcsi

-----------------------------------

Szuper gyors és megbízható!!!!

Köszönöm!!!


                        Luxy

Számítógép, pc, notebook, netbook, laptop, leptop, informatikai képzés számítógép képzés, informatikai oktatás, számítógép oktatás, Számítógép javítás, szerviz, javítás Számítógép karbantartás, pc doktor, pchaziorvos

A család beállítása

Windows 10-es gépét könnyedén megoszthatja családtagjaival. A családtagokat elég egyszer felvenni, és máris használhatják a többi Windows 10-es eszközt is, amelyre Ön bejelentkezik.

Ha gyermekeit is felveszi a családba, elősegíti biztonságos internetezésüket. A család felnőtt tagjai jelentést kapnak a gyerekek online tevékenységéről, megadhatják, hogy a gyerekek milyen hosszú ideig és mikor használhatják az eszközöket, továbbá gondoskodhatnak róla, hogy a gyerekek ne férjenek hozzá a számukra nem megfelelő webhelyekhez, alkalmazásokhoz és játékokhoz.

A családi beállításokat az account.microsoft.com/family webhelyen kezelheti, és a módosítások minden olyan Windows 10-es PC-re érvényesek lesznek, amelyre a gyermek bejelentkezik. Felnőtteket is felvehet a családba, akik ugyanúgy szabályozhatják a család gyermekeinek beállításait.

Megjegyzés

Ha a Windows egy korábbi verziójában beállította a Családbiztonság szolgáltatást, akkor újra fel kell vennie családtagjait, hogy a beállításaik Windows 10-es eszközökön is érvényesek legyenek.

Családtag felvétele

 1. Nyissa meg a Start menüt Windows 10-es számítógépén A Start gomb képe, majd válassza aGépház  > Fiókok  > Család és egyéb felhasználók elemeket. (Ehhez Windows-fiókkal kell bejelentkezni a Microsoftba. Ennek menetét itt olvashatja.)

 2. Válassza az Új családtag elemet.

 3. Válassza a Gyermek hozzáadása vagy a Felnőtt hozzáadása elemet.

 4. Adja meg a felvenni kívánt személy e-mail címét, amelyre el lehet küldeni a csoportba szóló meghívást. Ha az illető nem rendelkezik e-mail címmel, kattintson az Akit meg szeretnék hívni, nem rendelkezik e-mail címmellehetőségre.

 5. Az e-mailben kapott meghívó elfogadása után kérje meg, hogy a meghívó fogadására használt e-mail címmel jelentkezzen be a Windows 10-be.

  A családtagok felvételére szolgáló fiókkezelő felület

Családbeállítások kezelése

Ha felvett egy gyermeket a családba a Windowsban, így felügyelheti a tevékenységeit.

 1. Nyissa meg a Start menüt Windows 10-es gépén A Start gomb képe, majd válassza a Gépház > Fiókok  > Család és egyéb felhasználók elemeket.

 2. Válassza a Családtagok beállításainak kezelése az interneten elemet. Ekkor megnyílik a beállítások kezelésére szolgáló webhely.

 3. Itt látható a felvett gyermekek listája. Jelölje ki azt a gyermeket, akinek a beállításait kezelni szeretné.

 4. Válassza ki a gyermeke fiókjához bekapcsolni kívánt beállításokat:

 • A Közelmúltbeli tevékenységek funkcióval láthatja, hogy gyermekei milyen webhelyeket kerestek fel, milyen alkalmazásokat és játékokat használtak, és hogy mennyi időt töltöttek el az eszközökön.

 • A Webböngészés funkcióval megadhatja, hogy a gyermek mely webhelyeket láthatja vagy nem láthatja.

 • Az Alkalmazások és játékok funkcióval korlátozhatja a gyermek által a Windows Áruházból letölthető alkalmazások és játékok körét. Itt lehet feloldani az egyes, korábban letiltott alkalmazások és játékok korlátozását.

 • A Képernyő előtt töltött idő funkcióval adhatja meg, hogy a gyermek naponta maximálisan mennyi időt tölthet az egyes eszközökön.

Forrás: Microsoft.com

Honlap készítés