Rólunk írták!

Kezdő tanfolyamon vettem részt és nagy megelégedésemre elmondhatom,hogy kitűnő hangulatban,családias légkörben laikusok számára is érthető módon zajlott az oktatás (amit nem mindenhol lehet elmondani)Magas szintű pedagógiai szakértelemmel.Mivel a gépem még új javítást nem igényel,de viszont a táv segítséget már igénybe vettem ami kitűnően működött.
                                        János
--------------------------------------
Munkám során több mint 20 éve használtam számítógépet. Előbb csak Wordöt és Excelt használtam, majd az internetet is. Ezen a tanfolyamon azonban nagyon sok a használatot megkönnyítő, gyorsító új ismeretet szereztem, amelyek lényegesen megkönnyítik a számítógép használatát.
Bátran javaslom mindenkinek ezeknek az új ismereteknek elsajátítását a tanfolyam keretein belül.
                                  Lajos
----------------------------------
Nagy örömömre a PcHáziorvosnál a számítógép tanfolyamon azt kaptam, amit a tanárképző főiskolán tanultam, amit a tanárok kérnek a felnőttképzésben résztvevő oktatóktól, nagy türelmet, szakértelmet, segítőkészséget. Jómagam 70 évesen ültem a számítógép elé, ahol sok-sok mindent sikerült megtanulnom az oktatóktól, akik készségesen, közérthetően feleltek a kérdéseimre, gyakorlatban mutatták meg a számítógép használatát.

                       Aszódi Gábor

-----------------------------------

Én a mai világban ilyet nem pipáltam ! Minden pontos és preciz. Nem holmi almanach keresgélés, hanem minden a fejben és követhetetlen gyorsasággal. Na és közben a megszívlelendő javaslatok, figyelem felhívások, hogy mit és hogyan. A megígért, megajánlott produktum 100 % - os teljesítése. A gépem megújult és hihetetlen gyors. Mindez megfizethető áron. Csak javasolni tudom és fogom is az ismeretségi körömben. Köszönöm T. R.                      

                                       Gyula

----------------------------------

Preciz, gyors, korrekt, megbízható csak ajánlani tudom!! Örülök, hogy megismerhettem. Az biztos ezentúl koklerekkel nem foglalkozom a gépem javítását csak vele fogom végeztetni.

                                      Attila

----------------------------------

Pontos, gyors szakszerű hozzáértésével mindig tökéletesen kijavítja számítógépem problémáit. Csak ajánlani tudom mindenkinek, és ezer hála mindenért! :)

                                        Viki

----------------------------------

Hihetetlen!
Precíz, szakszerű kiszolgálásban volt részem a számítógépem karbantartásakor. Ráadásul: a használatra vonatkozóan továbbképzésben is részesültem, ami egyértelmű és érthető volt, és még a távsegítség lehetőségét is megkaptam.
Minden szolgáltatásnak ilyennek kellene lennie, ez már a jövő színvonala.
Mindenkinek ajánlom!!!

                             Edit

----------------------------------

Régi jól bevált háziorvosom sok év óta tökéletesen karbantartja a számítógépeimet. Mindig ellát hasznos tanácsokkal, ha szükséges távsegítség útján is pillanatok alatt érkezik a segítség. Még soha nem hagytak cserben a gépeim, köszönhetően a szakszerű karbantartásoknak.

                             Karcsi

-----------------------------------

Szuper gyors és megbízható!!!!

Köszönöm!!!


                        Luxy

Számítógép, pc, notebook, netbook, laptop, leptop, informatikai képzés számítógép képzés, informatikai oktatás, számítógép oktatás, Számítógép javítás, szerviz, javítás Számítógép karbantartás, pc doktor, pchaziorvos

OneDrive a számítógépen

A OneDrive ingyenes online tárhelyet kínál, amely a Microsoft-fiókjához tartozik. Mentse ide fájljait, hogy bármely számítógépről, táblagépről vagy telefonról elérje őket.

Alapvető tudnivalók

Ha egy dokumentumot közvetlenül a OneDrive-ra szeretne menteni, a mentési helyek listájában válasszon egy OneDrive-mappát. Ha fájlokat szeretne áthelyezni a OneDrive-ra, nyissa meg a Fájlkezelőt, majd húzza őket egy OneDrive-mappába.

-mappába húzott fájl

Nincs Internet? Semmi gond.

A OneDrive-ra mentett fájlok online elérhetők az interneten a OneDrive.com címen, illetve offline módban a számítógépén is. Ez azt jelenti, hogy bármikor használhatja őket, még akkor is, ha nem kapcsolódik az internethez. Amint újból kapcsolódik, a OneDrive frissíti az online verziókat az offline elvégzett módosításokkal.

Az offline fájlok akkor hasznosak, ha éppen nincs a közelben Wi-Fi, de helyet foglalnak a számítógépen. Ha fogy a tárhely a gépén, így tarthat kevesebb offline OneDrive-fájlt:

Maradjon szinkronban!

A Fájlkezelő ikonjaiból megtudhatja az offline mappák és fájlok szinkronizálási állapotát.

  • Szinkronizálás ikon képe Szinkronban az online verzióval.

  • Szinkronizálás folyamatban ikon képe Szinkronizálás folyamatban.

  • Nincs szinkronizálva ikon képe A gépen található verzió nincs szinkronizálva. Ennek okát úgy derítheti ki, hogy a tálca jobb oldalán a jobb gombbal rákattint aOneDrive A  ikonja ikonra (vagy lenyomva tartja), és a Szinkronizálási problémák megtekintése parancsot választja.

Forrás: Microsoft.com

Honlap készítés