Rólunk írták!

Kezdő tanfolyamon vettem részt és nagy megelégedésemre elmondhatom,hogy kitűnő hangulatban,családias légkörben laikusok számára is érthető módon zajlott az oktatás (amit nem mindenhol lehet elmondani)Magas szintű pedagógiai szakértelemmel.Mivel a gépem még új javítást nem igényel,de viszont a táv segítséget már igénybe vettem ami kitűnően működött.
                                        János
--------------------------------------
Munkám során több mint 20 éve használtam számítógépet. Előbb csak Wordöt és Excelt használtam, majd az internetet is. Ezen a tanfolyamon azonban nagyon sok a használatot megkönnyítő, gyorsító új ismeretet szereztem, amelyek lényegesen megkönnyítik a számítógép használatát.
Bátran javaslom mindenkinek ezeknek az új ismereteknek elsajátítását a tanfolyam keretein belül.
                                  Lajos
----------------------------------
Nagy örömömre a PcHáziorvosnál a számítógép tanfolyamon azt kaptam, amit a tanárképző főiskolán tanultam, amit a tanárok kérnek a felnőttképzésben résztvevő oktatóktól, nagy türelmet, szakértelmet, segítőkészséget. Jómagam 70 évesen ültem a számítógép elé, ahol sok-sok mindent sikerült megtanulnom az oktatóktól, akik készségesen, közérthetően feleltek a kérdéseimre, gyakorlatban mutatták meg a számítógép használatát.

                       Aszódi Gábor

-----------------------------------

Én a mai világban ilyet nem pipáltam ! Minden pontos és preciz. Nem holmi almanach keresgélés, hanem minden a fejben és követhetetlen gyorsasággal. Na és közben a megszívlelendő javaslatok, figyelem felhívások, hogy mit és hogyan. A megígért, megajánlott produktum 100 % - os teljesítése. A gépem megújult és hihetetlen gyors. Mindez megfizethető áron. Csak javasolni tudom és fogom is az ismeretségi körömben. Köszönöm T. R.                      

                                       Gyula

----------------------------------

Preciz, gyors, korrekt, megbízható csak ajánlani tudom!! Örülök, hogy megismerhettem. Az biztos ezentúl koklerekkel nem foglalkozom a gépem javítását csak vele fogom végeztetni.

                                      Attila

----------------------------------

Pontos, gyors szakszerű hozzáértésével mindig tökéletesen kijavítja számítógépem problémáit. Csak ajánlani tudom mindenkinek, és ezer hála mindenért! :)

                                        Viki

----------------------------------

Hihetetlen!
Precíz, szakszerű kiszolgálásban volt részem a számítógépem karbantartásakor. Ráadásul: a használatra vonatkozóan továbbképzésben is részesültem, ami egyértelmű és érthető volt, és még a távsegítség lehetőségét is megkaptam.
Minden szolgáltatásnak ilyennek kellene lennie, ez már a jövő színvonala.
Mindenkinek ajánlom!!!

                             Edit

----------------------------------

Régi jól bevált háziorvosom sok év óta tökéletesen karbantartja a számítógépeimet. Mindig ellát hasznos tanácsokkal, ha szükséges távsegítség útján is pillanatok alatt érkezik a segítség. Még soha nem hagytak cserben a gépeim, köszönhetően a szakszerű karbantartásoknak.

                             Karcsi

-----------------------------------

Szuper gyors és megbízható!!!!

Köszönöm!!!


                        Luxy

Számítógép, pc, notebook, netbook, laptop, leptop, informatikai képzés számítógép képzés, informatikai oktatás, számítógép oktatás, Számítógép javítás, szerviz, javítás Számítógép karbantartás, pc doktor, pchaziorvos

Bejelentkezés Microsoft-fiókkal

Ha a Windows beállításakor Microsoft-fiókkal jelentkezett be, akkor hurrá!

Ha nem, az sem gond – bármikor bejelentkezhet. Ha pedig nem tudja biztosan, hogy mi az a Microsoft-fiók, olvasson tovább.

Mi ez?

Használta már az Outlook.com-ot, a Hotmailt, az Office 365-öt, a OneDrive-ot, a Skype-ot, vagy használt már Xboxot vagy Windowst? Az e-mail cím és a jelszó, melyet a bármely fentebbi szolgáltatásba való bejelentkezéshez használ, az Ön Microsoft-fiókja. Ha nem, könnyedén létrehozhat egy ingyenes e-mail fiókot az Outlook.comwebhelyen, és beállíthatja azt az új Microsoft-fiókjaként.

A Microsoft-fiók hozzáférést biztosít a Windows Áruházbeli alkalmazásokhoz és játékokhoz, és lehetővé teszi, hogy több különböző Windows 10-es eszközön férhessen hozzá beállításaihoz és más dolgaihoz. További információ a Microsoft-fiók előnyeiről.

Bejelentkezés

  1. Nyissa meg a Start menüt A Start gomb, majd válassza a Gépház  > Fiókok > Saját fióklehetőséget.

  2. Válassza a Bejelentkezés Microsoft-fiókkal lehetőséget.

  3. A Microsoft-fiókra való váltáshoz kövesse az utasításokat. Előfordulhat, hogy egy megerősítési kód megadásával kell igazolnia személyazonosságát.

A rendszer ekkor a helyi fiókjáról a Microsoft-fiókjára fog váltani. Amikor legközelebb bejelentkezik a Windowsba, a Microsoft-fiókja felhasználónevét és jelszavát használja. Alkalmazásaira és fájljaira ez nem lesz hatással.

Ha problémákat tapasztal a bejelentkezéssel kapcsolatban, vagy elfelejtette Microsoft-fiókja jelszavát, a Microsoft-fiók GYIK lapon talál hasznos fogódzókat.

Forrás: Michrosoft.com

Honlap készítés