Rólunk írták!

Kezdő tanfolyamon vettem részt és nagy megelégedésemre elmondhatom,hogy kitűnő hangulatban,családias légkörben laikusok számára is érthető módon zajlott az oktatás (amit nem mindenhol lehet elmondani)Magas szintű pedagógiai szakértelemmel.Mivel a gépem még új javítást nem igényel,de viszont a táv segítséget már igénybe vettem ami kitűnően működött.
                                        János
--------------------------------------
Munkám során több mint 20 éve használtam számítógépet. Előbb csak Wordöt és Excelt használtam, majd az internetet is. Ezen a tanfolyamon azonban nagyon sok a használatot megkönnyítő, gyorsító új ismeretet szereztem, amelyek lényegesen megkönnyítik a számítógép használatát.
Bátran javaslom mindenkinek ezeknek az új ismereteknek elsajátítását a tanfolyam keretein belül.
                                  Lajos
----------------------------------
Nagy örömömre a PcHáziorvosnál a számítógép tanfolyamon azt kaptam, amit a tanárképző főiskolán tanultam, amit a tanárok kérnek a felnőttképzésben résztvevő oktatóktól, nagy türelmet, szakértelmet, segítőkészséget. Jómagam 70 évesen ültem a számítógép elé, ahol sok-sok mindent sikerült megtanulnom az oktatóktól, akik készségesen, közérthetően feleltek a kérdéseimre, gyakorlatban mutatták meg a számítógép használatát.

                       Aszódi Gábor

-----------------------------------

Én a mai világban ilyet nem pipáltam ! Minden pontos és preciz. Nem holmi almanach keresgélés, hanem minden a fejben és követhetetlen gyorsasággal. Na és közben a megszívlelendő javaslatok, figyelem felhívások, hogy mit és hogyan. A megígért, megajánlott produktum 100 % - os teljesítése. A gépem megújult és hihetetlen gyors. Mindez megfizethető áron. Csak javasolni tudom és fogom is az ismeretségi körömben. Köszönöm T. R.                      

                                       Gyula

----------------------------------

Preciz, gyors, korrekt, megbízható csak ajánlani tudom!! Örülök, hogy megismerhettem. Az biztos ezentúl koklerekkel nem foglalkozom a gépem javítását csak vele fogom végeztetni.

                                      Attila

----------------------------------

Pontos, gyors szakszerű hozzáértésével mindig tökéletesen kijavítja számítógépem problémáit. Csak ajánlani tudom mindenkinek, és ezer hála mindenért! :)

                                        Viki

----------------------------------

Hihetetlen!
Precíz, szakszerű kiszolgálásban volt részem a számítógépem karbantartásakor. Ráadásul: a használatra vonatkozóan továbbképzésben is részesültem, ami egyértelmű és érthető volt, és még a távsegítség lehetőségét is megkaptam.
Minden szolgáltatásnak ilyennek kellene lennie, ez már a jövő színvonala.
Mindenkinek ajánlom!!!

                             Edit

----------------------------------

Régi jól bevált háziorvosom sok év óta tökéletesen karbantartja a számítógépeimet. Mindig ellát hasznos tanácsokkal, ha szükséges távsegítség útján is pillanatok alatt érkezik a segítség. Még soha nem hagytak cserben a gépeim, köszönhetően a szakszerű karbantartásoknak.

                             Karcsi

-----------------------------------

Szuper gyors és megbízható!!!!

Köszönöm!!!


                        Luxy

Számítógép, pc, notebook, netbook, laptop, leptop, informatikai képzés számítógép képzés, informatikai oktatás, számítógép oktatás, Számítógép javítás, szerviz, javítás Számítógép karbantartás, pc doktor, pchaziorvos

Miért nem tudok csatlakozni az internethez?

Sikertelen a csatlakozás? Próbálkozzon a következő megoldási lehetőségekkel.

A hálózati hibaelhárító használata

Próbálja a Windows segítségével megoldani a problémát. A tálcán található keresőmezőbe írja be a Hálózati hibaelhárító kifejezést, majd válassza a Hálózati problémák azonosítása és javítása elemet.

Ha ez nem oldja meg a problémát, és vezetékes kapcsolatot használ, ellenőrizze, hogy az Ethernet-kábel mindkét vége stabilan csatlakoztatva van-e a számítógéphez, illetve az útválasztóhoz vagy a modemhez.

Ha gondjai vannak a Wi-Fi hálózathoz való kapcsolódással

Néhány dolog, amelyet érdemes kipróbálni:

 • Győződjön meg arról, hogy a Wi-Fi be van kapcsolva. Ennek ellenőrzésére nyissa meg a Start menüt A Start gomb ikonja, majd válassza a Gépház  > Hálózat és internet > Wi‑Filehetőséget. Ha egy ismerős hálózat megjelenik a listában, válassza azt, majd aCsatlakozás gombot.

 • Győződjön meg róla, hogy a laptop fizikai Wi-Fi kapcsolója be van kapcsolva. (Általában egy jelzőfény mutatja, ha be van kapcsolva.)

 • Nyissa meg a Start menüt A Start gomb ikonja, majd válassza a Gépház  > Hálózat és internet >Repülési üzemmód lehetőséget, és kapcsolja ki a repülési üzemmódot, ha be van kapcsolva.

 • Menjen közelebb az útválasztóhoz vagy a hozzáférési ponthoz.

Ha ezek egyike sem oldja meg a problémát, indítsa újra a Wi-Fi útválasztót. Ezzel a módszerrel az egyik utolsó lehetőségként próbálkozzon.

Előfordulhat, hogy egy mobilhálózathoz viszont tud majd csatlakozni. Nyissa meg a Start menüt A Start gomb ikonja, majd válassza a Gépház  > Hálózat és internet elemet, és ellenőrizze, hogy a Mobil adatátvitel megjelenik-e a beállítások listájában.


     A Gépház Hálózat és internet lapjának képe

Nem jelenik meg az otthoni Wi-Fi hálózat neve?

Győződjön meg róla, hogy az útválasztó úgy van beállítva, hogy sugározza a hálózat nevét:

 1. Csatlakoztassa a számítógépet az útválasztóhoz egy Ethernet-kábellel.

 2. Nyissa meg a webböngészőt, és írja be a vezeték nélküli útválasztó IP-címét. (Például a 192.168.1.1 vagy a 172.16.0.0 címet – az útválasztó dokumentációjában megtalálhatja az alapértelmezett IP-címet.)

 3. Jelentkezzen be a felhasználónevével és jelszavával, majd győződjön meg róla, hogy az Enable SSID Broadcast (SSID szórásának engedélyezése), Wireless SSID Broadcast (A vezeték nélküli SSID szórása) vagy ehhez hasonló címkéjű beállítás be van kapcsolva. Ez a beállítás legtöbbször a Wireless Settings (Vezeték nélküli beállítások) oldalon található.

Forrás: Microsoft.com

Honlap készítés