Rólunk írták!

Kezdő tanfolyamon vettem részt és nagy megelégedésemre elmondhatom,hogy kitűnő hangulatban,családias légkörben laikusok számára is érthető módon zajlott az oktatás (amit nem mindenhol lehet elmondani)Magas szintű pedagógiai szakértelemmel.Mivel a gépem még új javítást nem igényel,de viszont a táv segítséget már igénybe vettem ami kitűnően működött.
                                        János
--------------------------------------
Munkám során több mint 20 éve használtam számítógépet. Előbb csak Wordöt és Excelt használtam, majd az internetet is. Ezen a tanfolyamon azonban nagyon sok a használatot megkönnyítő, gyorsító új ismeretet szereztem, amelyek lényegesen megkönnyítik a számítógép használatát.
Bátran javaslom mindenkinek ezeknek az új ismereteknek elsajátítását a tanfolyam keretein belül.
                                  Lajos
----------------------------------
Nagy örömömre a PcHáziorvosnál a számítógép tanfolyamon azt kaptam, amit a tanárképző főiskolán tanultam, amit a tanárok kérnek a felnőttképzésben résztvevő oktatóktól, nagy türelmet, szakértelmet, segítőkészséget. Jómagam 70 évesen ültem a számítógép elé, ahol sok-sok mindent sikerült megtanulnom az oktatóktól, akik készségesen, közérthetően feleltek a kérdéseimre, gyakorlatban mutatták meg a számítógép használatát.

                       Aszódi Gábor

-----------------------------------

Én a mai világban ilyet nem pipáltam ! Minden pontos és preciz. Nem holmi almanach keresgélés, hanem minden a fejben és követhetetlen gyorsasággal. Na és közben a megszívlelendő javaslatok, figyelem felhívások, hogy mit és hogyan. A megígért, megajánlott produktum 100 % - os teljesítése. A gépem megújult és hihetetlen gyors. Mindez megfizethető áron. Csak javasolni tudom és fogom is az ismeretségi körömben. Köszönöm T. R.                      

                                       Gyula

----------------------------------

Preciz, gyors, korrekt, megbízható csak ajánlani tudom!! Örülök, hogy megismerhettem. Az biztos ezentúl koklerekkel nem foglalkozom a gépem javítását csak vele fogom végeztetni.

                                      Attila

----------------------------------

Pontos, gyors szakszerű hozzáértésével mindig tökéletesen kijavítja számítógépem problémáit. Csak ajánlani tudom mindenkinek, és ezer hála mindenért! :)

                                        Viki

----------------------------------

Hihetetlen!
Precíz, szakszerű kiszolgálásban volt részem a számítógépem karbantartásakor. Ráadásul: a használatra vonatkozóan továbbképzésben is részesültem, ami egyértelmű és érthető volt, és még a távsegítség lehetőségét is megkaptam.
Minden szolgáltatásnak ilyennek kellene lennie, ez már a jövő színvonala.
Mindenkinek ajánlom!!!

                             Edit

----------------------------------

Régi jól bevált háziorvosom sok év óta tökéletesen karbantartja a számítógépeimet. Mindig ellát hasznos tanácsokkal, ha szükséges távsegítség útján is pillanatok alatt érkezik a segítség. Még soha nem hagytak cserben a gépeim, köszönhetően a szakszerű karbantartásoknak.

                             Karcsi

-----------------------------------

Szuper gyors és megbízható!!!!

Köszönöm!!!


                        Luxy

Számítógép, pc, notebook, netbook, laptop, leptop, informatikai képzés számítógép képzés, informatikai oktatás, számítógép oktatás, Számítógép javítás, szerviz, javítás Számítógép karbantartás, pc doktor, pchaziorvos

Mi a mai menü?

Visszatért a Start menü, és jobb, mint valaha! Egyszerűen válassza a Start gombot A Start gomb a tálcán. Ezután varázsolja egyénivé alkalmazások és programok kitűzésével, vagy a csempék áthelyezésével és átcsoportosításával. Ha több helyre van szüksége,méretezze a Start menüt nagyobbra.

Azonnal elérheti az alkalmazásokat és programokat

A Fájlkezelő t, a Gépház at és a többi gyakran használt alkalmazást a Start menü bal oldalán éri el. Az alkalmazások és programok teljes listáját a Minden alkalmazáselemmel jelenítheti meg.

A Start menü Leggyakrabban használt, Legutóbb felvett, és Minden alkalmazás listája

Tipp

Egy alkalmazás jobb oldalán nyíl látható? A nyilat választva az alkalmazáshoz kapcsolódó feladatok vagy elemek jelennek meg.

A Start menü gyorslistáit ábrázoló animált GIF-ek.

Az Ön kezében van az irányítás!

A Start menü tetején megjelenő nevét választva zárolhatja a gépet, vagy kijelentkezhet róla, másik fiókra válthat, vagy módosíthatja a fiókjához tartozó képet.

A Start menüben látható fiókkép lehetőségei

Amikor pedig ideje felállni a számítógép elől, a főkapcsolót  megtalálhatja közvetlenül a Start menü alján, így a számítógépet alvó állapotba helyezheti, újraindíthatja vagy teljesen kikapcsolhatja.

A Start menü megjelenését másképpen is módosíthatja a Gépházban. Nyissa meg a Start menüt Start embléma, majd válassza a Gépház  > Személyre szabás  > Start menüelemeket a Start menüben megjelenő alkalmazások és mappák módosításához.

A Start menü beállításai

Forrás: Microsoft.com

Honlap készítés