Rólunk írták!

Kezdő tanfolyamon vettem részt és nagy megelégedésemre elmondhatom,hogy kitűnő hangulatban,családias légkörben laikusok számára is érthető módon zajlott az oktatás (amit nem mindenhol lehet elmondani)Magas szintű pedagógiai szakértelemmel.Mivel a gépem még új javítást nem igényel,de viszont a táv segítséget már igénybe vettem ami kitűnően működött.
                                        János
--------------------------------------
Munkám során több mint 20 éve használtam számítógépet. Előbb csak Wordöt és Excelt használtam, majd az internetet is. Ezen a tanfolyamon azonban nagyon sok a használatot megkönnyítő, gyorsító új ismeretet szereztem, amelyek lényegesen megkönnyítik a számítógép használatát.
Bátran javaslom mindenkinek ezeknek az új ismereteknek elsajátítását a tanfolyam keretein belül.
                                  Lajos
----------------------------------
Nagy örömömre a PcHáziorvosnál a számítógép tanfolyamon azt kaptam, amit a tanárképző főiskolán tanultam, amit a tanárok kérnek a felnőttképzésben résztvevő oktatóktól, nagy türelmet, szakértelmet, segítőkészséget. Jómagam 70 évesen ültem a számítógép elé, ahol sok-sok mindent sikerült megtanulnom az oktatóktól, akik készségesen, közérthetően feleltek a kérdéseimre, gyakorlatban mutatták meg a számítógép használatát.

                       Aszódi Gábor

-----------------------------------

Én a mai világban ilyet nem pipáltam ! Minden pontos és preciz. Nem holmi almanach keresgélés, hanem minden a fejben és követhetetlen gyorsasággal. Na és közben a megszívlelendő javaslatok, figyelem felhívások, hogy mit és hogyan. A megígért, megajánlott produktum 100 % - os teljesítése. A gépem megújult és hihetetlen gyors. Mindez megfizethető áron. Csak javasolni tudom és fogom is az ismeretségi körömben. Köszönöm T. R.                      

                                       Gyula

----------------------------------

Preciz, gyors, korrekt, megbízható csak ajánlani tudom!! Örülök, hogy megismerhettem. Az biztos ezentúl koklerekkel nem foglalkozom a gépem javítását csak vele fogom végeztetni.

                                      Attila

----------------------------------

Pontos, gyors szakszerű hozzáértésével mindig tökéletesen kijavítja számítógépem problémáit. Csak ajánlani tudom mindenkinek, és ezer hála mindenért! :)

                                        Viki

----------------------------------

Hihetetlen!
Precíz, szakszerű kiszolgálásban volt részem a számítógépem karbantartásakor. Ráadásul: a használatra vonatkozóan továbbképzésben is részesültem, ami egyértelmű és érthető volt, és még a távsegítség lehetőségét is megkaptam.
Minden szolgáltatásnak ilyennek kellene lennie, ez már a jövő színvonala.
Mindenkinek ajánlom!!!

                             Edit

----------------------------------

Régi jól bevált háziorvosom sok év óta tökéletesen karbantartja a számítógépeimet. Mindig ellát hasznos tanácsokkal, ha szükséges távsegítség útján is pillanatok alatt érkezik a segítség. Még soha nem hagytak cserben a gépeim, köszönhetően a szakszerű karbantartásoknak.

                             Karcsi

-----------------------------------

Szuper gyors és megbízható!!!!

Köszönöm!!!


                        Luxy

Számítógép, pc, notebook, netbook, laptop, leptop, informatikai képzés számítógép képzés, informatikai oktatás, számítógép oktatás, Számítógép javítás, szerviz, javítás Számítógép karbantartás, pc doktor, pchaziorvos

Fájlok biztonsági mentése és visszaállítása

Mindig célszerű biztonsági másolatot készíteni. Tároljon másolatot a fájljairól egy másik meghajtón arra az esetre, ha bármi történne az eredetikkel.

A biztonsági mentés beállítása

Kattintson a Start gombra Start gomb, majd válassza a Gépház  > Frissítés és biztonság >Biztonsági másolat > Meghajtó hozzáadása lehetőséget, és válassza ki azt a külső meghajtót vagy hálózati helyet, ahol tárolni szeretné a biztonsági mentést.

A Gépház Biztonsági mentés lapja

Több teendője nincs. A felhasználói mappája (C:Felhasználókfelhasználónév) tartalmáról óránként biztonsági másolatot készítünk. Ha módosítani szeretné, hogy mely fájlokról készüljön biztonsági másolat, vagy meg szeretné változtatni a biztonsági mentés gyakoriságát, válassza a További beállítások lehetőséget.

A fájlok visszaállítása

Ha hiányzik egy fontos fájl vagy mappa, a következőképpen szerezheti vissza:

  1. A tálcán keressen rá a Fájlok visszaállítása kifejezésre, majd válassza a Fájlok visszaállítása a Fájlelőzmények szolgáltatással lehetőséget.

  2. Keresse meg a fájlt, és a nyilakkal válassza ki a megfelelő verzióját.

  3. Ha megtalálta a kívánt verziót, a Visszaállítás gombbal mentse az eredeti helyére. Ha máshová szeretné menteni, kattintson a jobb gombbal a Visszaállítás gombra (vagy tartsa lenyomva), válassza a Visszaállítás máshova parancsot, majd adja meg az új helyet.

Forrás: Microsoft.com

Honlap készítés