Rólunk írták!

Kezdő tanfolyamon vettem részt és nagy megelégedésemre elmondhatom,hogy kitűnő hangulatban,családias légkörben laikusok számára is érthető módon zajlott az oktatás (amit nem mindenhol lehet elmondani)Magas szintű pedagógiai szakértelemmel.Mivel a gépem még új javítást nem igényel,de viszont a táv segítséget már igénybe vettem ami kitűnően működött.
                                        János
--------------------------------------
Munkám során több mint 20 éve használtam számítógépet. Előbb csak Wordöt és Excelt használtam, majd az internetet is. Ezen a tanfolyamon azonban nagyon sok a használatot megkönnyítő, gyorsító új ismeretet szereztem, amelyek lényegesen megkönnyítik a számítógép használatát.
Bátran javaslom mindenkinek ezeknek az új ismereteknek elsajátítását a tanfolyam keretein belül.
                                  Lajos
----------------------------------
Nagy örömömre a PcHáziorvosnál a számítógép tanfolyamon azt kaptam, amit a tanárképző főiskolán tanultam, amit a tanárok kérnek a felnőttképzésben résztvevő oktatóktól, nagy türelmet, szakértelmet, segítőkészséget. Jómagam 70 évesen ültem a számítógép elé, ahol sok-sok mindent sikerült megtanulnom az oktatóktól, akik készségesen, közérthetően feleltek a kérdéseimre, gyakorlatban mutatták meg a számítógép használatát.

                       Aszódi Gábor

-----------------------------------

Én a mai világban ilyet nem pipáltam ! Minden pontos és preciz. Nem holmi almanach keresgélés, hanem minden a fejben és követhetetlen gyorsasággal. Na és közben a megszívlelendő javaslatok, figyelem felhívások, hogy mit és hogyan. A megígért, megajánlott produktum 100 % - os teljesítése. A gépem megújult és hihetetlen gyors. Mindez megfizethető áron. Csak javasolni tudom és fogom is az ismeretségi körömben. Köszönöm T. R.                      

                                       Gyula

----------------------------------

Preciz, gyors, korrekt, megbízható csak ajánlani tudom!! Örülök, hogy megismerhettem. Az biztos ezentúl koklerekkel nem foglalkozom a gépem javítását csak vele fogom végeztetni.

                                      Attila

----------------------------------

Pontos, gyors szakszerű hozzáértésével mindig tökéletesen kijavítja számítógépem problémáit. Csak ajánlani tudom mindenkinek, és ezer hála mindenért! :)

                                        Viki

----------------------------------

Hihetetlen!
Precíz, szakszerű kiszolgálásban volt részem a számítógépem karbantartásakor. Ráadásul: a használatra vonatkozóan továbbképzésben is részesültem, ami egyértelmű és érthető volt, és még a távsegítség lehetőségét is megkaptam.
Minden szolgáltatásnak ilyennek kellene lennie, ez már a jövő színvonala.
Mindenkinek ajánlom!!!

                             Edit

----------------------------------

Régi jól bevált háziorvosom sok év óta tökéletesen karbantartja a számítógépeimet. Mindig ellát hasznos tanácsokkal, ha szükséges távsegítség útján is pillanatok alatt érkezik a segítség. Még soha nem hagytak cserben a gépeim, köszönhetően a szakszerű karbantartásoknak.

                             Karcsi

-----------------------------------

Szuper gyors és megbízható!!!!

Köszönöm!!!


                        Luxy

Számítógép, pc, notebook, netbook, laptop, leptop, informatikai képzés számítógép képzés, informatikai oktatás, számítógép oktatás, Számítógép javítás, szerviz, javítás Számítógép karbantartás, pc doktor, pchaziorvos

Játékklipek rögzítése és képernyőfelvételek készítése

Amikor elérsz egy új szintet, komolyabb mennyiségű pontot gyűjtesz be vagy különösen látványos pillanatot érsz el egy játékban, a Játéksáv segítségével rögzítheted a dicsőséges pillanatot, így újra átélheted és megoszthatod másokkal.

A Játéksáv képernyőképe

Izzítsd be a Játéksávot

Ha valami lenyűgözőt teszel vagy látsz játék közben, a Játéksáv megnyitásához nyomd le a Windows billentyű Windows billentyű  + G billentyűkombinációt. Új felvétel indításához válaszd aFelvétel indítása elemet (a leállításhoz válaszd még egyszer). Kép készítéséhez válaszd aKépernyőkép elemet.

Ha rögzíteni szeretnéd a játék utolsó 30 másodpercét, válaszd a Beállítások, majd aJáték felvétele a háttérben elemet. Klip készítéséhez játssz tovább, aztán nyisd meg a Játéksávot, és válaszd a Felvétel elemet. És kész is!

Teljes képernyős PC-s játékok esetében a Windows billentyű Windows billentyű
     + Alt + R paranccsal indíthatod el a felvételt, ismételt megnyomásával pedig leállíthatod. A felvétel indításakor és leállításakor a képernyő felvillan. Ha bekapcsoltad a háttérfelvételt, a Windows billentyű Windows billentyű
     + Alt + G paranccsal rögzítheted az elmúlt 30 másodpercet. (Teljes képernyős játékokról még nem lehet képernyőképet készíteni.)

Ha ezek a billentyűparancsok nem működnek, a játék beállításainál keress olyan beállítást, amely lehetővé teszi a játék ablakban történő futtatását. Miután ablakban fut, nyomd le a Windows billentyű Windows billentyű
     + G kombinációt, és válaszd az Igen, ez egy játékelemet. A billentyűkombinációknak ezt követően már működniük kell teljes képernyős üzemmódban is.

Mini remekművek létrehozása

A klipet rögzítés után az Xbox alkalmazásban szerkesztheted is, hogy kiemeld a legjobb részeket vagy egy kiragadott pillanatra fókuszálj. Nyisd meg a Start menüt Start gomb ikonja , majd válaszd a Xbox Xbox-embléma
   > Játékvideó-rögzítő elemet. A Játéksávval rögzített minden felvétel megjelenik az Ezen a gépen listán. Jelöld ki a szerkeszteni kívánt klipet vagy képernyőfelvételt, és láss hozzá!

A Játéksáv képernyőképe

Oszd meg a világgal

Miután a klipet vagy a képernyőfelvételt a kívánt módon megszerkesztetted a Játékvideó-rögzítővel, koppints a Megosztás lehetőségre, hogy minden Xboxos barátod megtekinthesse. A megosztott fájlokat akkor is láthatod, ha bejelentkezel Xbox One vagy egyéb eszközödre.

Forrás: Microsoft.com

Honlap készítés