Rólunk írták!

Kezdő tanfolyamon vettem részt és nagy megelégedésemre elmondhatom,hogy kitűnő hangulatban,családias légkörben laikusok számára is érthető módon zajlott az oktatás (amit nem mindenhol lehet elmondani)Magas szintű pedagógiai szakértelemmel.Mivel a gépem még új javítást nem igényel,de viszont a táv segítséget már igénybe vettem ami kitűnően működött.
                                        János
--------------------------------------
Munkám során több mint 20 éve használtam számítógépet. Előbb csak Wordöt és Excelt használtam, majd az internetet is. Ezen a tanfolyamon azonban nagyon sok a használatot megkönnyítő, gyorsító új ismeretet szereztem, amelyek lényegesen megkönnyítik a számítógép használatát.
Bátran javaslom mindenkinek ezeknek az új ismereteknek elsajátítását a tanfolyam keretein belül.
                                  Lajos
----------------------------------
Nagy örömömre a PcHáziorvosnál a számítógép tanfolyamon azt kaptam, amit a tanárképző főiskolán tanultam, amit a tanárok kérnek a felnőttképzésben résztvevő oktatóktól, nagy türelmet, szakértelmet, segítőkészséget. Jómagam 70 évesen ültem a számítógép elé, ahol sok-sok mindent sikerült megtanulnom az oktatóktól, akik készségesen, közérthetően feleltek a kérdéseimre, gyakorlatban mutatták meg a számítógép használatát.

                       Aszódi Gábor

-----------------------------------

Én a mai világban ilyet nem pipáltam ! Minden pontos és preciz. Nem holmi almanach keresgélés, hanem minden a fejben és követhetetlen gyorsasággal. Na és közben a megszívlelendő javaslatok, figyelem felhívások, hogy mit és hogyan. A megígért, megajánlott produktum 100 % - os teljesítése. A gépem megújult és hihetetlen gyors. Mindez megfizethető áron. Csak javasolni tudom és fogom is az ismeretségi körömben. Köszönöm T. R.                      

                                       Gyula

----------------------------------

Preciz, gyors, korrekt, megbízható csak ajánlani tudom!! Örülök, hogy megismerhettem. Az biztos ezentúl koklerekkel nem foglalkozom a gépem javítását csak vele fogom végeztetni.

                                      Attila

----------------------------------

Pontos, gyors szakszerű hozzáértésével mindig tökéletesen kijavítja számítógépem problémáit. Csak ajánlani tudom mindenkinek, és ezer hála mindenért! :)

                                        Viki

----------------------------------

Hihetetlen!
Precíz, szakszerű kiszolgálásban volt részem a számítógépem karbantartásakor. Ráadásul: a használatra vonatkozóan továbbképzésben is részesültem, ami egyértelmű és érthető volt, és még a távsegítség lehetőségét is megkaptam.
Minden szolgáltatásnak ilyennek kellene lennie, ez már a jövő színvonala.
Mindenkinek ajánlom!!!

                             Edit

----------------------------------

Régi jól bevált háziorvosom sok év óta tökéletesen karbantartja a számítógépeimet. Mindig ellát hasznos tanácsokkal, ha szükséges távsegítség útján is pillanatok alatt érkezik a segítség. Még soha nem hagytak cserben a gépeim, köszönhetően a szakszerű karbantartásoknak.

                             Karcsi

-----------------------------------

Szuper gyors és megbízható!!!!

Köszönöm!!!


                        Luxy

Számítógép, pc, notebook, netbook, laptop, leptop, informatikai képzés számítógép képzés, informatikai oktatás, számítógép oktatás, Számítógép javítás, szerviz, javítás Számítógép karbantartás, pc doktor, pchaziorvos
WINDOWS 8 tippek
2014.11.03 16:43

Csatlakozás az internethez

Folyamatos internetkapcsolat fenntartása

Ha közösségi leveleket szeretne közzétenni, e-mailt akar küldeni a barátainak, vagy meg szeretné nézni a kedvenc webhelyeit, internetkapcsolatra van szüksége. A Windows 8.1 és a Windows RT 8.1 rendszerű számítógépek üzembe helyezéséhez is kell internetkapcsolat.

Csatlakozás otthonról

Ha előfizetése van valamelyik internetszolgáltatónál, például egy telefonszolgáltató vagy kábeltelevíziós társaságnál, akkor van otthoni internet-hozzáférése. A számítógépet csatlakoztathatja a modemhez egy Ethernet-kábellel, és azután a webböngésző megnyitásával kijuthat az internetre. További segítségért lásd: Csatlakozás az internethez.

Ha több számítógépről vagy eszközről is használni szeretné ugyanazt a internetkapcsolatot, vagy ha jelszóval szeretné védeni a kapcsolatot, akkor felállíthat egy otthoni hálózatot. Miután létrehozta saját hálózatát, kiválaszthatja a Beállítások gombbal. További információt itt találhat: Eszköz vagy számítógép csatlakoztatása hálózathoz.

Az otthoni csatlakozás egy másik lehetséges módja az otthoni csoport létrehozása, ami tökéletes megoldás arra, ha zenét vagy videót szeretne továbbítani a számítógépről egy másik eszközre, vagy fájlokat és eszközöket (például nyomtatókat) szeretne megosztani a számítógépek között. További információt itt találhat: Otthoni csoport.

Csatlakozás útközben

Sok nyilvános helyen van Wi-Fi csatlakozási lehetőség, például a kávézókban vagy a reptereken. Miközben a kávét kortyolja vagy beszállásra vár, elolvashatja az e-mailjeit vagy internetezhet.

Azokon a helyeken, ahol nincs Wi-Fi szolgáltatás, a szélessávú mobilinternet-előfizetés jelenthet megoldást. A szélessávú mobilinternet egy olyan internetkapcsolat, amelyet bárhová magával vihet, és addig használhatja, amíg van elérhető mobiltelefon-szolgáltatás. Ehhez általában egy SIM-kártyát kell vásárolnia egy telefon- vagy kábeltelevízió-szolgáltatótól, és a kártyát be kell dugnia a számítógépbe a mobil szélessávú csatlakozáshoz. További információ a mobil szélessávú kapcsolatról: A mobil szélessávú kapcsolat használatának és beállításának áttekintése.

Vannak forgalmi díjas internetkapcsolatok (a szélessávú mobilinternet például jellemzően ilyen), amikor az előfizetési csomag meghatározza a havonkénti maximális adatforgalmat. Ilyen típusú előfizetés esetén célszerű tisztában lenni azzal, hogy mennyi adatot töltött már le, hogy ne kelljen fizetnie, amiért túllépte az előfizetésben meghatározott korlátot. Ennek ellenőrzéséhez koppintson vagy kattintson a hálózat ikonra az asztalon vagy a Beállítások között. További információt itt találhat: Forgalmi díjas internetkapcsolatok: gyakori kérdések.

Csatlakozás hálózathoz

A Windows első üzembe helyezése során talán már csatlakozott egy hálózathoz. Ha nem, akkor megtekintheti az elérhető hálózatok listáját, és kapcsolódhat valamelyikhez.

Az elérhető hálózatok listájának megtekintése

 1. Pöccintsen befelé a képernyő jobb széléről, és koppintson a Beállítások gombra.
  (Ha egeret használ, mutasson a képernyő jobb alsó sarkára, húzza a mutatót felfelé, és kattintson a Beállítások gombra.)

 2. Nézze meg a hálózat ikont. Az ikon jelzi, hogy van-e és milyen erős a kapcsolat.

 3. Ha nincs kapcsolat, akkor koppintson vagy kattintson a hálózat ikonra (A vezeték nélküli hálózat ikon vagy A vezetékes hálózat ikon).
 4. Koppintson vagy kattintson annak a hálózatnak a nevére, amelyhez kapcsolódni szeretne, majd koppintson vagy kattintson a Csatlakozás elemre.

  A rendszer kérheti a hálózati jelszót. Ezt a hálózati rendszergazdától tudhatja meg. Ha otthon van, akkor valószínűleg valamelyik családtagja a hálózati rendszergazda. A munkahelyén forduljon a rendszergazdához. Ha nyilvános helyen, például egy kávézóban tartózkodik, akkor kérdezzen meg egy ottani alkalmazottat.

 5. Ha mindig ehhez a hálózathoz szeretne kapcsolódni, amikor a hálózat elérhető, akkor jelölje be az Automatikus csatlakozás jelölőnégyzetet.

A hálózat ikon a Beállítások ablakban
Az elérhető hálózatok listája

Mobil szélessáv használata

A mobil szélessávú kapcsolat beállításáról részletes leírás található itt: A mobil szélessávú kapcsolat használatának és beállításának áttekintése.

A beállítást követően a Windows menet közben is segíthet fenntartani a kapcsolatot, mivel képes automatikusan átkapcsolni egy Wi-Fi kapcsolatról a mobil szélessávú csatlakozásra. Így Ön akkor is kapcsolatban marad a hálózattal, ha egyik helyről a másikra megy. Vissza is válthat automatikusan a mobil szélessávú kapcsolatról a Wi-Fi-re, ha az újra rendelkezésre áll – így alacsonyabban tarthatja költségeit.

Tipp

Forgalmi díjas kapcsolat használata esetén nem töltődnek le automatikusan a frissítések és az alkalmazások a Windows Áruházból. A Windows értesíti Önt, hogy felügyelhesse az adatforgalmat (és a költségeit).

Repülési üzemmód

A repülőgépeken minden elektronikus eszközt ki kell kapcsolni felszállás és leszállás előtt. Felszállás után azonban repülési üzemmódba kapcsolhatja a számítógépet, így útközben is dolgozhat, játszhat vagy megnézheti a letöltött filmeket. Repülési üzemmódban a rendszer felfüggeszti a jelátvitelt a számítógépen, hogy megfeleljen a repülési előírásoknak.

A repülési üzemmód használata

 1. Pöccintsen befelé a képernyő jobb széléről, és koppintson a Beállítások gombra.
  (Ha egeret használ, mutasson a képernyő jobb alsó sarkára, húzza a mutatót felfelé, és kattintson a Beállítások gombra.)

 2. Kattintson a hálózat ikonra A hálózat ikon.
 3. Ha repülőgépre száll, kapcsolja be a repülési üzemmódot, leszállás után pedig kapcsolja ki.

A repülési üzemmódról további információk találhatók itt: A repülési üzemmód ismertetése.

Repülési üzemmód bekapcsolva

Adatvédelem a nyilvános hálózatokon

Ha nyilvános hálózatot használ az otthonától távol, például egy kávézóban vagy a reptéren, érdemes megtenni néhány lépést annak érdekében, hogy megőrizze számítógépe és adatai biztonságát.

Amikor először csatlakozik egy nyilvános hálózathoz, a rendszer megkérdezi, hogy felkutassa-e a hálózaton elérhető eszközöket és tartalmakat. Válaszoljon nemmel, hogy mások ne láthassák a számítógépét, amíg ahhoz a hálózathoz kapcsolódik. Ha véletlenül igennel válaszol, akkor sem kell aggódnia. Megváltoztathatja a beállítást az alábbiak szerint.

Az adatok biztonságának megőrzése a nyilvános hálózatokon

 1. Pöccintsen befelé a képernyő jobb széléről, és koppintson a Beállítások gombra.
  (Ha egeret használ, mutasson a képernyő jobb alsó sarkára, húzza a mutatót felfelé, és kattintson a Beállítások gombra.)

 2. Koppintson vagy kattintson a Hálózat, majd a Csatlakozás lehetőségre, és végül a hálózat nevére.

 3. Kapcsolja ki az Eszközök és tartalom keresése beállítást. Ezután is kapcsolódhat az internethez, de az adott nyilvános hálózatot használó emberek nem férhetnek hozzá az adataihoz.

Forrás: Microsoft.hu

Honlap készítés