Rólunk írták!

Kezdő tanfolyamon vettem részt és nagy megelégedésemre elmondhatom,hogy kitűnő hangulatban,családias légkörben laikusok számára is érthető módon zajlott az oktatás (amit nem mindenhol lehet elmondani)Magas szintű pedagógiai szakértelemmel.Mivel a gépem még új javítást nem igényel,de viszont a táv segítséget már igénybe vettem ami kitűnően működött.
                                        János
--------------------------------------
Munkám során több mint 20 éve használtam számítógépet. Előbb csak Wordöt és Excelt használtam, majd az internetet is. Ezen a tanfolyamon azonban nagyon sok a használatot megkönnyítő, gyorsító új ismeretet szereztem, amelyek lényegesen megkönnyítik a számítógép használatát.
Bátran javaslom mindenkinek ezeknek az új ismereteknek elsajátítását a tanfolyam keretein belül.
                                  Lajos
----------------------------------
Nagy örömömre a PcHáziorvosnál a számítógép tanfolyamon azt kaptam, amit a tanárképző főiskolán tanultam, amit a tanárok kérnek a felnőttképzésben résztvevő oktatóktól, nagy türelmet, szakértelmet, segítőkészséget. Jómagam 70 évesen ültem a számítógép elé, ahol sok-sok mindent sikerült megtanulnom az oktatóktól, akik készségesen, közérthetően feleltek a kérdéseimre, gyakorlatban mutatták meg a számítógép használatát.

                       Aszódi Gábor

-----------------------------------

Én a mai világban ilyet nem pipáltam ! Minden pontos és preciz. Nem holmi almanach keresgélés, hanem minden a fejben és követhetetlen gyorsasággal. Na és közben a megszívlelendő javaslatok, figyelem felhívások, hogy mit és hogyan. A megígért, megajánlott produktum 100 % - os teljesítése. A gépem megújult és hihetetlen gyors. Mindez megfizethető áron. Csak javasolni tudom és fogom is az ismeretségi körömben. Köszönöm T. R.                      

                                       Gyula

----------------------------------

Preciz, gyors, korrekt, megbízható csak ajánlani tudom!! Örülök, hogy megismerhettem. Az biztos ezentúl koklerekkel nem foglalkozom a gépem javítását csak vele fogom végeztetni.

                                      Attila

----------------------------------

Pontos, gyors szakszerű hozzáértésével mindig tökéletesen kijavítja számítógépem problémáit. Csak ajánlani tudom mindenkinek, és ezer hála mindenért! :)

                                        Viki

----------------------------------

Hihetetlen!
Precíz, szakszerű kiszolgálásban volt részem a számítógépem karbantartásakor. Ráadásul: a használatra vonatkozóan továbbképzésben is részesültem, ami egyértelmű és érthető volt, és még a távsegítség lehetőségét is megkaptam.
Minden szolgáltatásnak ilyennek kellene lennie, ez már a jövő színvonala.
Mindenkinek ajánlom!!!

                             Edit

----------------------------------

Régi jól bevált háziorvosom sok év óta tökéletesen karbantartja a számítógépeimet. Mindig ellát hasznos tanácsokkal, ha szükséges távsegítség útján is pillanatok alatt érkezik a segítség. Még soha nem hagytak cserben a gépeim, köszönhetően a szakszerű karbantartásoknak.

                             Karcsi

-----------------------------------

Szuper gyors és megbízható!!!!

Köszönöm!!!


                        Luxy

Számítógép, pc, notebook, netbook, laptop, leptop, informatikai képzés számítógép képzés, informatikai oktatás, számítógép oktatás, Számítógép javítás, szerviz, javítás Számítógép karbantartás, pc doktor, pchaziorvos
WINDOWS 8 tippek
2014.11.10 16:54

Microsoft-fiókok

Egyetlen e-mail cím minden bejelentkezéshez

A Microsoft-fiók egy e-mail cím és egy jelszó, amellyel bejelentkezhet a Windowsba. A fiók ingyenes, egyszerű beállítani, és tetszés szerinti e-mail címet használhat hozzá, de új e-mail címet is kérhet. (Például egy Outlook.com-, Gmail- vagy Yahoo!- címet is megadhat a Microsoft-fiók számára.)

Miután bejelentkezett a számítógépre vagy más eszközre a Microsoft-fiókkal, alkalmazásokat tölthet le a Windows Áruházból, biztonsági mentést készíthet fontos adatairól és fájljairól egy ingyenes felhőbeli tárhelyre, illetve naprakészen tarthatja és szinkronizálhatja minden kedvelt holmiját (eszközöket, fényképeket, barátokat, játékokat, beállításokat, zenéket stb.).

Ha többen is használják a számítógépet, akkor minden személynek saját fiókkal célszerű rendelkeznie. Így ők is bejelentkezhetnek és személyre szabhatják a számítógépet a saját háttérszíneikkel, kedvenc alkalmazásaikkal, fiókképükkel, a saját e-mail postaládájukkal és más lehetőségek felhasználásával. Gyermekei számára gyermekfiókot is létrehozhat – akár e-mail címmel, akár anélkül –, amely különleges biztonsági felügyeletet tesz lehetővé, hogy a gyerekek csak azt láthassák a számítógépen, amit Ön megenged nekik.

Ha korábban már használta a Microsoft valamelyik szolgáltatását, például az Xboxot, a Hotmailt, az Outlook.com-ot, a OneDriveszolgáltatást, a Messengert, a Skype-ot vagy a Windows Phone-t, akkor már van Microsoft-fiókja (ez az az e-mail cím, amellyel be szokott jelentkezni). Ha nem emlékszik, milyen e-mail címet szokott használni ezekhez a szolgáltatásokhoz, az sem baj; ingyenesen regisztrálhat magának egy új e-mail címet.

Ellenőrizze az alábbiak szerint, hogy bejelentkezett-e a Microsoft-fiókjával:

  1. Pöccintsen befelé a képernyő jobb széléről, és koppintson a Beállítások, majd a Gépház elemre.
    (Ha egeret használ, mutasson a képernyő jobb alsó sarkára, húzza a mutatót felfelé, és kattintson a Beállítások, majd aGépház elemre.)

  2. Koppintson vagy kattintson a Fiókok, majd a Saját fiók elemre.

Így néz ki a Saját fiók képernyő egy Microsoft-fiókkal bejelentkezett felhasználó esetében.

Ha már bejelentkezett egy Microsoft-fiókkal, akkor megjelenik a neve és az e-mail címe a fiókképe fölött.

A Saját fiók képernyő egy helyi fiókkal bejelentkezett felhasználó esetében

Ha helyi fiókkal jelentkezett be, akkor a neve alatt a Helyi fiók felirat látható, és megjelenik a Kapcsolódás Microsoft-fiókhoz hivatkozás.

Bejelentkezés Microsoft-fiókkal

Ha helyi fiókkal jelentkezett be a számítógépre, többféle módon is átválthat a Microsoft-fiókjára. Pöccintsen befelé a képernyő jobb szélétől, és koppintson a Beállítások, majd a Gépház gombra. (Ha egeret használ, mutasson a képernyő jobb alsó sarkába, mozgassa felfelé az egérmutatót, és kattintson a Beállítások, majd a Gépház gombra.) Koppintson vagy kattintson a Fiókok, aSaját fiók és végül a Kapcsolódás Microsoft-fiókhoz lehetőségre. A rendszer kérheti a jelszó megerősítését. Ezután válasszon a következő lehetőségek közül:

1. lehetőség: Kapcsolódjon egy létező Microsoft-fiókhoz.

Akkor is rendelkezhet Microsoft-fiókkal, ha nem azzal jelentkezett be a számítógépre, feltéve hogy használja a Microsoft valamelyik szolgáltatását, például az Xboxot, a Hotmailt, az Outlook.com-ot, vagy a Skype-ot. A Microsoft-fiók az az e-mail cím, amellyel be szokott jelentkezni ezekbe a szolgáltatásokba.

Adja meg azt az e-mail címet és jelszót, amellyel más Microsoft-szolgáltatásokba szokott bejelentkezni, majd koppintson vagy kattintson a Tovább gombra, és kövesse a megjelenő utasításokat.

Kapcsolja a helyi fiókját egy létező Microsoft-fiókhoz!

2. lehetőség: Jelentkezzen be azzal az e-mail címmel, amelyet a leggyakrabban használ.

Ha eddig még nem használta a Microsoft szolgáltatásait, bármilyen e-mail címmel regisztrálhat egy új Microsoft-fiókot; például használhat egy Outlook.com, Yahoo! vagy Gmail rendszerbeli címet. Használja kedvenc e-mail címét:

  1. Írja be a használni kívánt e-mail címet, majd koppintson vagy kattintson az Új fiók létrehozása parancsra.

  2. Adja meg személyes és biztonsági adatait a megjelenő utasítások szerint, és már készen is van.

Regisztráljon egy Microsoft-fiókot a kedvenc e-mail címével!

3. lehetőség: Hozzon létre egy új e-mail címet.

Ha tiszta lappal szeretne indulni, és egy vadonatúj e-mail címet szeretne Microsoft-fiókként használni, ingyenesen kérhet egyet az alábbi módon:

  1. Koppintson vagy kattintson az Új fiók létrehozása parancsra.

  2. Adja meg személyes és biztonsági adatait az új e-mail címhez a megjelenő utasítások szerint, és már használhatja is az új címet.

Hozzon létre egy új Microsoft-fiókot egy vadonatúj e-mail címmel!
Tipp

Ha vannak gyermekei, adjon mindegyiknek saját fiókot: így zavartalanul élvezhetik a számítógépet, de nem módosítják az Ön beállításait, és nem férhetnek hozzá az e-mailjeihez. További információ a gyermekfiókok beállításáról

Van egy Microsoft-fiókja. Most hogyan tovább?

Microsoft-fiókjával hozzáférést szerezhet egy ingyenes online tárhelyhez, a mobil szórakozási lehetőségekhez, a Windows Áruházból letölthető alkalmazásokhoz és más Microsoft-termékekhez és szolgáltatásokhoz (például az Xbox Live-hoz vagy a Windows Phone-hoz), illetve gond nélkül csatlakoztathatja eszközeit és fiókjait. Ehhez mindössze be kell jelentkeznie a számítógépre a Microsoft-fiókjával. Ezután a következőkre nyílik lehetősége:

A Windows Áruház főoldala

Alkalmazások letöltése a Windows Áruházból

Ahhoz, hogy alkalmazásokat tölthessen le a Windows Áruházból, egy Microsoft-fiók és egy Windows 8.1, Windows RT 8.1, Windows 8 vagy Windows RT rendszerű számítógép szükséges. Az alkalmazásokat több számítógépre is telepítheti anélkül, hogy újra meg kellene vásárolnia őket.

A Kapcsolatok központ a megjelenített ismerősökkel

Az ismerősök összegyűjtése

Kapcsolja össze Facebook-, Twitter-, Outlook- és LinkedIn-fiókját a Kapcsolatok alkalmazással, és egy helyen tekintheti meg barátai kapcsolattartási adatait és állapotfrissítéseit.

A beállításokat tartalmazó lap szinkronizálása a Gépházban

Beállítások szinkronizálása

Több számítógépre is letöltheti színeit és témáit, kezdőképernyője elrendezését, böngészőbeli kedvenceit és előzményeit, az alkalmazásaiban található tartalmakat, fényképeit vagy nyelvi és egyéb beállításait, ha bejelentkezik egy Microsoft-fiókkal, és szinkronizálja a beállításait.

A OneDrive alkalmazás a felhőben tárolt dokumentumokkal és fájlokkal

Ingyenes tárhely a felhőben

A Microsoft-fiókkal ingyenes felhőalapú tárhelyet szerezhet a OneDriveszolgáltatásban, ahol megtekintheti, tárolhatja és megoszthatja dokumentumait és fényképeit. A Microsoft-fiók összekapcsolja számítógépét a OneDriveszolgáltatással, így bármikor elérheti a fájljait.

Forrás: Microsoft-fiókok

Honlap készítés