Rólunk írták!

Kezdő tanfolyamon vettem részt és nagy megelégedésemre elmondhatom,hogy kitűnő hangulatban,családias légkörben laikusok számára is érthető módon zajlott az oktatás (amit nem mindenhol lehet elmondani)Magas szintű pedagógiai szakértelemmel.Mivel a gépem még új javítást nem igényel,de viszont a táv segítséget már igénybe vettem ami kitűnően működött.
                                        János
--------------------------------------
Munkám során több mint 20 éve használtam számítógépet. Előbb csak Wordöt és Excelt használtam, majd az internetet is. Ezen a tanfolyamon azonban nagyon sok a használatot megkönnyítő, gyorsító új ismeretet szereztem, amelyek lényegesen megkönnyítik a számítógép használatát.
Bátran javaslom mindenkinek ezeknek az új ismereteknek elsajátítását a tanfolyam keretein belül.
                                  Lajos
----------------------------------
Nagy örömömre a PcHáziorvosnál a számítógép tanfolyamon azt kaptam, amit a tanárképző főiskolán tanultam, amit a tanárok kérnek a felnőttképzésben résztvevő oktatóktól, nagy türelmet, szakértelmet, segítőkészséget. Jómagam 70 évesen ültem a számítógép elé, ahol sok-sok mindent sikerült megtanulnom az oktatóktól, akik készségesen, közérthetően feleltek a kérdéseimre, gyakorlatban mutatták meg a számítógép használatát.

                       Aszódi Gábor

-----------------------------------

Én a mai világban ilyet nem pipáltam ! Minden pontos és preciz. Nem holmi almanach keresgélés, hanem minden a fejben és követhetetlen gyorsasággal. Na és közben a megszívlelendő javaslatok, figyelem felhívások, hogy mit és hogyan. A megígért, megajánlott produktum 100 % - os teljesítése. A gépem megújult és hihetetlen gyors. Mindez megfizethető áron. Csak javasolni tudom és fogom is az ismeretségi körömben. Köszönöm T. R.                      

                                       Gyula

----------------------------------

Preciz, gyors, korrekt, megbízható csak ajánlani tudom!! Örülök, hogy megismerhettem. Az biztos ezentúl koklerekkel nem foglalkozom a gépem javítását csak vele fogom végeztetni.

                                      Attila

----------------------------------

Pontos, gyors szakszerű hozzáértésével mindig tökéletesen kijavítja számítógépem problémáit. Csak ajánlani tudom mindenkinek, és ezer hála mindenért! :)

                                        Viki

----------------------------------

Hihetetlen!
Precíz, szakszerű kiszolgálásban volt részem a számítógépem karbantartásakor. Ráadásul: a használatra vonatkozóan továbbképzésben is részesültem, ami egyértelmű és érthető volt, és még a távsegítség lehetőségét is megkaptam.
Minden szolgáltatásnak ilyennek kellene lennie, ez már a jövő színvonala.
Mindenkinek ajánlom!!!

                             Edit

----------------------------------

Régi jól bevált háziorvosom sok év óta tökéletesen karbantartja a számítógépeimet. Mindig ellát hasznos tanácsokkal, ha szükséges távsegítség útján is pillanatok alatt érkezik a segítség. Még soha nem hagytak cserben a gépeim, köszönhetően a szakszerű karbantartásoknak.

                             Karcsi

-----------------------------------

Szuper gyors és megbízható!!!!

Köszönöm!!!


                        Luxy

Számítógép, pc, notebook, netbook, laptop, leptop, informatikai képzés számítógép képzés, informatikai oktatás, számítógép oktatás, Számítógép javítás, szerviz, javítás Számítógép karbantartás, pc doktor, pchaziorvos

E-mailek és naptár beállítása

A Windows 10-be már be van építve a Posta és a Naptár alkalmazás. Keresse meg őket a Start menüben, vagy írja be a posta vagy a naptár kifejezést a keresőmezőbe a tálcán.

A Posta és a Naptár alkalmazás a Start menüben

Az e-mailek és az ütemezés királya

Most, hogy megvannak az alkalmazások, tegye őket hasznossá a fiókjai felvételével. Ha valamelyik alkalmazást az első alkalommal nyitja meg, az üdvözlőképernyő jelenik meg. Állítsa be a fiókot az utasítások szerint. Ellenkező esetben:

  1. Válassza a Beállítások  lehetőséget a Posta vagy a Naptár alkalmazás bal alsó sarkában.

  2. Válassza a Fiókok > Fiók felvétele lehetőséget, adja meg a fiók típusát, majd kövesse az utasításokat.

Amint beállítja a fiókját, rögtön megkezdődik a levelezése és a naptára szinkronizálása.

Néhány hasznos tanács:

  • Amint kipihente a fiók felvételének izgalmait, visszatérhet a Beállításokhoz, és további fiókokat vehet fel.

  • Nem kell kétszer felvennie ugyanazt a fiókot – ha felveszi az egyik alkalmazásban, a másik alkalmazás is automatikusan csatlakozik ugyanahhoz a fiókhoz. Az ablak bal alsó sarkában található Posta vagy Naptár ikonnal válthat a két alkalmazás között.

    Váltás a Posta és a Naptár között

  • Ha további kérdései vannak az alkalmazások használatával kapcsolatban, aBeállítások  > Súgó > Súgó megnyitása elemeket választva kaphat rájuk választ

Forrás: Microsoft.com

Honlap készítés